Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Földkeregség pasijainak kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Földkeregség pasijainak kb hányad része az, akiknek bejöhet egy ilyen tipusu csaj, aki átlagos külsejű,20 on éves, egyáltalán nem cicababa, káros szenvedélyektől mentes, hűséges, kicsit sportosabb, esetleg családcentrikus, művészetkedvelő?

Figyelt kérdés
Olyan nő tipusra gondolok, aki mindig olyan fiatalos, kislány arcú marad, aki nem cigizik, nem iszik, évente talán egyszer megy buliba, inkább a finom rockot szereti, mint a diszkót, nem festi a haját, rövidek de ápoltak a körmei, ritkán sminkeli magát, néha szemüveget hord, méretei: 166/55 87/64/90 szőkésbarna középhosszú haj (egyenes, kcisit tépett), kékes szürkés szemek, pisze orr, ovális arc, fehér bőr, /hasonló kinézetű mint a tatu sötét hajú énekesnője a Yulia Volkova/, csak éppen nem szolizik. Van egy tetoválása, érdekli a színház, az ezó, a zene, a fotózás, akinek kertész szakmája van, de elég érett gondolkodású korához képest. elegáns, szolidan szexi és sportos cuccokat hord. Körte alkat, tehát kis mellek, szélesebb csípő, hosszú izmos combok, lapos has...
2009. máj. 21. 23:53
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

ja hogy a 15 20 százalék kai átnéz rajtam annak ízlés ficama van? :) najó csak vicceltem, nem vagyok önimádó :) tán a isszafogottságom látják rajtam oly sokan, bár a barinőm szerint ugy megyek mnit egy modell, de én mégis inkább csámpásnak érzem :)

örülök ha tudok egyensúlyozni menet közben :)

mondjuk magassarkuban nem tudok menni, és 39 -40 es cipők kellenek, igaz ers csontos vagyok, hát nem tudom 23 évesen nem e sok ez a lábméret, vagyis nagy 166 centihez és majdnem 55 kilóhoz.....

de legalább stabilan állok :)

egy gondom van, hízás fogyás után kicsit csikosabb lett a popsimon meg combom belső felén a bőr, olyan fehéres szürkés majdnem mint a terhességi csik, de amugy nincs más gondom,

a cigi annyira nem zavar, én is néha rágyujtok, de csak ritkán

szerete a feszülős farmer csipőnacit, tele szegeccsel :)

meg a fekete cuccokat, bár a bőr az elég nehéz és meleg nyáron, főleg ha fekete, de nem vagyok egy metál kánya :)

vagyis utcán öltözködés terén annyira ezt nem szoktam tulzásba vinni de tetszik a gót dark stilus is

amugy a pasik tényleg szebbnek tartják a homokóra alkatot, a nagy melleket és a barna bőrt, vagy lehet más is szép és ez csak divatból van, esetleg csak a cicababáknál, azért h feltünöbbek legyenek? mondjuk más egy cimlaplány esetében meg más a való életben.....

nekem mondjuk a mű dolgok meg voksán virág kacsacsőrre feltöltött és még ki is festett szája nem tetszik, elrontotta magát az a csaj, de a szemei meg a haja gyönyörűek, bár nem tudom h a szempilla eredeti e és h van e kontaktlencséje, a legtöbb playmate meg modell stb sajna mű, szoliznak, póthaj, egy kiló smink, szilikon, feltöltött száj, ránfelvarrás, mű kapa köröm, inkább az egyszerübb origi dolgokat szeretem nem a giccset.

a képekről nem is beszélve, nem elég h tiszta müanyag mind de még azt is retusálják, inkább legyen pár pattanás, meg karika a szem alatt, minthogy valakinek természetellenesre legyen simitva a pofija

ennyi erővel a pasik zselés párnát is szorongathatnának nem? a kisugárzás a lényeg és az valahol belülről fakad, a szemen át a mosolyon át.

2009. szept. 15. 16:01
 22/22 A kérdező kommentje:

itt vagyok, meg lehet nézni :)

[link]

2009. szept. 19. 22:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!