Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Földkeregség pasijainak kb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Földkeregség pasijainak kb hányad része az, akiknek bejöhet egy ilyen tipusu csaj, aki átlagos külsejű,20 on éves, egyáltalán nem cicababa, káros szenvedélyektől mentes, hűséges, kicsit sportosabb, esetleg családcentrikus, művészetkedvelő?

Figyelt kérdés
Olyan nő tipusra gondolok, aki mindig olyan fiatalos, kislány arcú marad, aki nem cigizik, nem iszik, évente talán egyszer megy buliba, inkább a finom rockot szereti, mint a diszkót, nem festi a haját, rövidek de ápoltak a körmei, ritkán sminkeli magát, néha szemüveget hord, méretei: 166/55 87/64/90 szőkésbarna középhosszú haj (egyenes, kcisit tépett), kékes szürkés szemek, pisze orr, ovális arc, fehér bőr, /hasonló kinézetű mint a tatu sötét hajú énekesnője a Yulia Volkova/, csak éppen nem szolizik. Van egy tetoválása, érdekli a színház, az ezó, a zene, a fotózás, akinek kertész szakmája van, de elég érett gondolkodású korához képest. elegáns, szolidan szexi és sportos cuccokat hord. Körte alkat, tehát kis mellek, szélesebb csípő, hosszú izmos combok, lapos has...
2009. máj. 21. 23:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
őőő a mell alatti rész olyan 70-75 centi között van, a kosárral együtt van 87 kb, de ingadozó :)a körte és a homokóra alkat között vagyok kb.... :D mert széles a csipőm derék karcsúbb, meg viszonylag combosabb vagyok, de a melleim átlagos méretüek, szal arányosak, a vállaim viszont olyan szélesek kb mint a csipőm :)
2009. szept. 14. 18:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát csupa szimpatikus dolgot írsz magadról...ha még egy képet is mutatnál és a külső is rendben van akkor simán elhívnálak randizni :D
2009. szept. 14. 18:39
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

El sem hiszem hogy komolyan megkérdezted hogy hány százalékunknak jönnél be.

Bármelyik férfi aki kicsit is képes magába nézni és nem csak a hihetetlen mű macákra hajt annak kellenél. Elmondom neked, hogy annak alapján amit itt leírtál valószínű hogy a férfiak több mint 90%-ának bejössz.

2009. szept. 14. 18:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég korrektül nézhet(sz)ki. Az izlésed se rossz de bulizhatnál többet. Kb:81,4% 24/f
2009. szept. 14. 18:52
 15/22 A kérdező kommentje:

hú köszönöm szépen a válaszokat, hát tényleg nem vagyok mű sem cicababa.....

róluk a pasiknak a szex jut eszébe, de van aki kifejezetten undorodik tőlük ahogy észrevettem.

képet nem tehetek fel magamrol sajna, vagyis arcomrol nem engedik, de lesznek képeim hamarosan, bár többnyire arcképeim vannak csak sebaj majd mutatok párat

max adtok e mail cimet és küldöm is

2009. szept. 14. 18:54
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem pont válasz a kérdésre de engem már nagyon zavar,h mindenki azt hiszi h azok a lányok akik csinosan öltözködnek és adnak magukra azok könnyű prédák,beképzeltek és ÜRES A FEJÜK!!...mert ez nem így van szerintem!Ez csak egy általánosítás...egyébként biztos vannak akiknek bejön az olyan mint te vagy de én sem tudok százalékot mondani.
2009. szept. 14. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

na látom, a kérdés célja "fishing for compliments" :)

én képes vagyok nagyon sok emberben felfedezni a szépet :)

kimondottan szeretem a széles csípőt és a többit, amit leírtál. mégsem tudom, hogy tetszenél-e, hisz a leírtak egyrészt szubjektívak, másrészt sok millió nőre jellemzőek.

tehát látni és megismerni kell :)

2009. szept. 14. 19:06
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kinézetre pont ezt szeretem amiket leírtál. Érdeklődési kör is szimpi. Inkább én nem jönnék be neked, mert én iszom is, dohányzom is.
2009. szept. 14. 19:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nagyon kevés az ilyen lány, főleg az én korosztályomban. A kérdésre válaszolni ugyan nem tudok, de az biztos, hogy az érettebb srácok mind ilyen lányt keresnek. Találni persze már nem mindenki tud...

19F

2009. szept. 14. 19:25
 20/22 IQnindzsa ***** válasza:

Sose azt nézd... Csak azt az egyet aki azonnal szerelmes lesz beléd és te is belé. A többinek ugyan lehet ,hogy bejössz de úgyis csak meg akar csinálni. Lebontva százalékokra: 75-80% -nak bejössz

15-20% -átnéz rajtad

0-5% -azonnal istennőként imádni kezd! :)

2009. szept. 15. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!