Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Földkeregség pasijainak kb hányad része az, akiknek bejöhet egy ilyen tipusu csaj, aki átlagos külsejű,20 on éves, egyáltalán nem cicababa, káros szenvedélyektől mentes, hűséges, kicsit sportosabb, esetleg családcentrikus, művészetkedvelő?
El sem hiszem hogy komolyan megkérdezted hogy hány százalékunknak jönnél be.
Bármelyik férfi aki kicsit is képes magába nézni és nem csak a hihetetlen mű macákra hajt annak kellenél. Elmondom neked, hogy annak alapján amit itt leírtál valószínű hogy a férfiak több mint 90%-ának bejössz.
hú köszönöm szépen a válaszokat, hát tényleg nem vagyok mű sem cicababa.....
róluk a pasiknak a szex jut eszébe, de van aki kifejezetten undorodik tőlük ahogy észrevettem.
képet nem tehetek fel magamrol sajna, vagyis arcomrol nem engedik, de lesznek képeim hamarosan, bár többnyire arcképeim vannak csak sebaj majd mutatok párat
max adtok e mail cimet és küldöm is
na látom, a kérdés célja "fishing for compliments" :)
én képes vagyok nagyon sok emberben felfedezni a szépet :)
kimondottan szeretem a széles csípőt és a többit, amit leírtál. mégsem tudom, hogy tetszenél-e, hisz a leírtak egyrészt szubjektívak, másrészt sok millió nőre jellemzőek.
tehát látni és megismerni kell :)
Sajnos nagyon kevés az ilyen lány, főleg az én korosztályomban. A kérdésre válaszolni ugyan nem tudok, de az biztos, hogy az érettebb srácok mind ilyen lányt keresnek. Találni persze már nem mindenki tud...
19F
Sose azt nézd... Csak azt az egyet aki azonnal szerelmes lesz beléd és te is belé. A többinek ugyan lehet ,hogy bejössz de úgyis csak meg akar csinálni. Lebontva százalékokra: 75-80% -nak bejössz
15-20% -átnéz rajtad
0-5% -azonnal istennőként imádni kezd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!