Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Cigány lány, magyar fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigány lány, magyar fiú párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy a lány akinek udvarolok cigány származású. Mindketten 23 évesek vagyunk A nevéből már simán következtethettem volna erre, de nem foglalkoztam ezzel a dologgal mert nagyon tetszik és szerintem nem is lehet ezt róla kinézetre és viselkedésre sem megállapítani. Igazából nem gondoltam, hogy cigány, mert nem olyan, abszolút nem az az igénytelen, kulturálatlan lány, ráadásul nagyon dögös is.

Egyetemre jár, 6 éve dolgozik nem otthon lakik, teljesen normális és nagyon vonzó számomra. A családjáról nem tudok túl sok mindent, csak azt, hogy a testvérei dolgoznak, mivel foglalkoznak.

Azt, hogy cigány a nevéből illetve a testvéreiből (facebookon megnéztem őket) gondolom, de ő maga még nem mondta ez nekem, lehet, hogy azt hiszi én ezzel tisztában vagyok. Ha normális és kulturált a családi háttere engem még nem is zavarna ez a dolog különösebben, de sajnos bennem van némi sztereotípia és attól is félek, hogy a családom, barátaim hogyan reagálnának. Alapjáraton nem foglalkozom mások véleményével de ebben a helyzetben szerintem fontos. Azt is tudom,hogy apám nem szereti a cigányokat, szerintem enyhén rasszista is.

Tapasztalatokat várok és nem rasszista, idióta vagyok hozzászólásokat. KÖszi

2015. jún. 28. 13:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó gratulálok.
2015. jún. 28. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele kérdező, én is kaptam egy fantasztikus privit egy hasonló értelmi szintű válaszolótól.
2015. jún. 28. 18:16
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon a dologban. Kit érdekel mások véleménye?
2015. júl. 1. 00:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Életemben nem gondoltam, hogy egy arab-francia férfi fog levenni a lábamról és gyűrűt húzni az ujjamra... A kapcsolat elején mindenki próbált lebeszélni róla, mert "bűnöző, terrorista, Úgyis eladja a szerveidet" stb... Kapunk kritikát rendesen. De kit érdekel, ha tudunk együtt nevetni rajta? :)

Ne foglalkozz semmivel, hallgass a szívedre.

2015. júl. 3. 11:16
 15/16 anonim válasza:
41%
10. válaszoló. Khm. HÁT A R@ HADT M@ CSKOS P@ FÁDAT TE ZSÍROSB@ JSZÚ @ LPÁRI T@ JNIG GER SZALONNA Z@ BÁLÓ BICS@ KVÉGRŐL SZ@ LAJTOTT ÉRZÉKETLEN P@ RASZT. Milyen megható ez a kérdés! Ne hagyd magad eltántorítani kérdező.
2015. aug. 12. 17:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Énis hasonló cipőben járok mint te kérdező. 21 éves magyar fiú vagyok és 21 éves oláh cigány lány a szerelmem. Mi nagyon szeretjük egymást és hálistennek nagyon jól kijövünk egymással. A szerelmem utálja a magyarokat, de engem hálistennek elfogadott, hogy én a szerelme magyar vagyok. Ehhez mit szólsz kérdező?
2018. máj. 6. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!