Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha 18 évesek lennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha 18 évesek lennétek, és szerelmesek lennétek egy 14 éves lányba, várnátok rá 4 évet mire 18 éves lesz, és azt mondta hogy max csak az után feküdne le veletek, előbb nem!?

Figyelt kérdés
Természetesen megcsalás nélkül...
2010. márc. 2. 16:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
16:42. Nagyon köszönöm.Én is úgy gondolom,ha igazán szeret akkor tud rám várni..Hisz már az is lázba hozhatja ha hozzám ér,vagy csókolózunk..És aki azt írta hogy majd rávesz,annak üzenem hogy nem mindenki olyan üresfejű liba mint akik 13-14 évesen már "szeretkeznek"...
2010. márc. 2. 16:53
 12/21 anonim válasza:
100%

26/F

Ez azért sok. 4 év rengeteg idő, ráadásul pont abban a korban, amikor a legtöbbet bulizik az ember és így a legtöbb inger + csábítás éri. Én sokszor hülyét kapok, mikor 1 hétig nem szexelek. Ráadásul semmi garancia, hogy a lány is megvárja, közben simán beleszerethet vki másba. Persze, ha már járnak egy ideje és érzi mondjuk, hogy ő a igazi, akkor talán. Én speciel nem tudnék várni, max ha én is 14 lennék.

2010. márc. 2. 16:53
 13/21 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy te is így gondolod.:) Vannak akiknek másabb az értékrendük és az ilyet megértik. (ez lenne a normális, de mégsem ez a megszokott) Ha ő nem várna rád vagy ő nem ilyen, akkor szerintem hanyagold jobbat érdemelnél, de ha tényleg szeretni fog úgyis vár majd.:) Sok sikert!

16:42

2010. márc. 2. 16:57
 14/21 anonim ***** válasza:
én ismerek egy ilyen esetet, csak végén a lány nem bírt várni :D
2010. márc. 2. 16:58
 15/21 anonim válasza:
0%
te hallod elég te azér h*ly vagy ilyen lékgépet b*d mien ped*l vagy nem tom mit képzelsz madagadrol inkább a te korodhoz mennyél ne négyévvel fiatalabbhoz
2010. márc. 2. 17:02
 16/21 anonim ***** válasza:
Én negyven Ő 15. Finom friss. Pénzt adok, ruhát veszek, ő lesz*p. Jessz.
2010. márc. 2. 17:05
 17/21 A kérdező kommentje:

ma 17:05:

Remélem diliházban végzed..;)

2010. márc. 2. 17:09
 18/21 A kérdező kommentje:

17:02:

Nem igazán értelek...:D

2010. márc. 2. 17:10
 19/21 anonim ***** válasza:
4 évet nem fog kibirni sex nélkül ... én lány vagyok nm fiu de ezt még lány fejjel is igy gondlom..nm tudom nem is biztos h én ezt elvárnám tőle.. egy sexuálisan aktív emberrőll van itt szó,aki pasiból van s szüksége van a sexre...:S ..
2010. márc. 2. 17:55
 20/21 A kérdező kommentje:
Értem..Köszönöm,csak kíváncsi voltam a véleményekre:) Köszi nektek:)
2010. márc. 2. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!