Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha 18 évesek lennétek, és szerelmesek lennétek egy 14 éves lányba, várnátok rá 4 évet mire 18 éves lesz, és azt mondta hogy max csak az után feküdne le veletek, előbb nem!?
26/F
Ez azért sok. 4 év rengeteg idő, ráadásul pont abban a korban, amikor a legtöbbet bulizik az ember és így a legtöbb inger + csábítás éri. Én sokszor hülyét kapok, mikor 1 hétig nem szexelek. Ráadásul semmi garancia, hogy a lány is megvárja, közben simán beleszerethet vki másba. Persze, ha már járnak egy ideje és érzi mondjuk, hogy ő a igazi, akkor talán. Én speciel nem tudnék várni, max ha én is 14 lennék.
Nagyon örülök, hogy te is így gondolod.:) Vannak akiknek másabb az értékrendük és az ilyet megértik. (ez lenne a normális, de mégsem ez a megszokott) Ha ő nem várna rád vagy ő nem ilyen, akkor szerintem hanyagold jobbat érdemelnél, de ha tényleg szeretni fog úgyis vár majd.:) Sok sikert!
16:42
ma 17:05:
Remélem diliházban végzed..;)
17:02:
Nem igazán értelek...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!