Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak. Tudnátok nekem őszinte válaszokat adni a következő kérdésemre?
Nem tudtam a felnőtt párkapcsolatokon belül melyik kategóriában tehettem volna fel ezt a kérdést így inkább az egyébnél maradtam. 22 éves nő vagyok 3 éve élek párkapcsolatban. Első férfi az életemben amit úgy értek első csók első minden.
Igyekszem megbízni a páromban nem igazán adott okot arra,hogy betegesen féltékenynek kellene lennem és talán az a baj,hogy magamból indulok ki mivel én egyetlen férfivel sem tartom a kapcsolatot vagy esetleg flörtölök velük vagy akármi. Párom mellett férfiakhoz csak úgy van közöm ha esetleg megkérdeznek tőlem valamit iskolában vagy segítségre van szükségük. Saját magamtól nem keresem a társaságukat semmilyen formában.
De íme a kérdés: MIT SZERETTEK A rBANCOKBAN?
Amióta együtt vagyok a párommal folyamatosan beszél velük. Nem ő kezdeményezi a beszélgetést ezzel tisztában vagyok. Ráadásul látom is a beszélgetéseket.Tudom,hogy a p csák szeretik a pénzt a bulit a pasizást és a szintén ugyan olyan barátnőket akikben saját magukat fedezik fel. Kérdezem én. Miért jó ez nektek? Párom elmondása alapján nagyon buták ezek a lányok. Tényleg csak a csillogásra vágynak 5 kg sminkkel divatos ruhákkal és egyéb holmikkal és egy helyes pasival az oldalukon. Számomra pedig feldolgozhatatlan,hogy nincs önbecsülésük. Szerintem nagyon szomorú. Félreértés ne essék én nem őket akarom ócsárolni hanem a Ti oldalatokat szeretném megérteni mivel az övéket soha nem fogom és nem is akarom. Nekem nincsenek barátnőim szerencsére és nem is akarok. Mi váltja ki belőletek azt,hogyha párotok van aki szeret mindig vár otthon és mellette biztonságban érezhetitek magatokat megforduljon akár egy pillanatra is a fejetekben,hogy az összes egyformán üres lányból egy "érjen" annyit,hogy mindazt ami otthon van félrelökjétek akár 20 percre is. Soha nem voltam olyan aki azt állította volna,hogy az összes férfi bunkó.. Nem szerintem nem csak erről van szó itt 80%-ban a Nők a hibásak akik elfelejtették,hogy hol a helyük,hogy van tartásuk. Hogy nem egy lepukkant budiban kell kielégíteni nős férfiakat,hogy nem minden buliban részegre inni magukat és még sorolhatnám. A maradék 20% férfihoz pedig örülök,hogy soha nem lesz közöm.
Végignézegettem, egy beszélgetést. amit még a barátom mutatott. Egy lány gyönyörű is regényben leírta,hogy hogy dugatná meg magát. Amikor elolvastam elsírtam magam szerintem nem kell részleteznem miért de én rendesen sírtam szerintem a lány helyett is amiért ilyen buta. Nem utálom hanem sajnálom miatta.. illetve azokat a lányokat is akik képesek meztelen fotókat küldeni holmi srácoknak akiket nem is ismernek.A kérdésem ismét. Miért jó ez nektek?
Azért mert pusztán szexuális tekintetben pont azt adják amire vágyunk. Jól néznek ki, kihangsúlyozzák a többnyire feszes, kerek feneküket, vékony feszes combjukat, jól szoktak sminkelni azért szóval ez a több kiló festék erős túlzás mert sminkkel ki tudják még jobban hangsúlyozni amire egy férfi leghamarabb felfigyel (szem, száj, haj esetleg).
Kár is fecsérelni a szót, jó érzés tudni, hogy egy olyan csaj akar veled dugni akivel a férfiak többsége nagyon szeretne ágyba bújni.
Az a baj, hogy mert neked az első pasid, nehezen akarod észrevenni, hogy nem az utolsó.
Nagyon eltér a világotok, és is ismerek millió csajt:
" Párom elmondása alapján nagyon buták ezek a lányok. Tényleg csak a csillogásra vágynak 5 kg sminkkel divatos ruhákkal és egyéb holmikkal"
de hát éppen ezért eszembe sincs bármit kezdeni velük, nemhogy időt szánnék akár csak csetelésre is.
lehet ám, hogy a párodnak csak éppen annyi vagy, hogy őket pótlod, mert veled nem csak csetelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!