Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az a pénzösszeg amiért egy "erkölcsös" lány képes lefeküdni érzelmek nélkül?

Figyelt kérdés
Nemrégiben két lánnyal is beszélgettem erről. És nagyon meglepődtem de az egyik 150 ezer forintot mondott a másik meg 200 ezer forintért egy menetet bevállalna. (Mind a ketten nagyon szép, dekoratív és "megkaphatatlannak" mondják magukat.)
2015. jún. 26. 21:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Attól, hogy valki néha szexel érzelmek nélkül még lehet erkölcsös. Akkor is, ha esetleg ingyen csinálja, amíg nem viszi tulzásba. De ha nem azért fekszik le valkivel mert kívánja a szexet, hanem csak a pénz miatt akkor jogosan nevezhető az a nő erkölcstelennek.
2015. jún. 26. 22:36
 22/29 anonim ***** válasza:
59%
#17 Azért nőként hadd én döntsem már el, mennyire vagyok erkölcsös...
2015. jún. 26. 22:39
 23/29 anonim ***** válasza:

Tényleg szubjektív, kinek mi számít erkölcsösnek. Van olyan "erkölcsös" lány, aki semmi pénzért nem menne bele. Megint más tényleg lehet, belemenne valamennyiért. De ez az ő anyagi helyzetüktől is függ. ha tele vannak pénzzel,akkor valószínű többet kérnének érte. ha kevés pénzük van, akkor százezer alatti össze is sokat jelentene nekik.

Szóval úgy gondolom, az "erkölcsösség" mértékétől és az anyagi helyzetüktől függ.

Ha átlagos anyagi helyzetű, saját keresettel nem rendelkező lányokra gondolok, olyan minimum 60ezret tudnék elképzelni.

2015. jún. 26. 22:45
 24/29 anonim ***** válasza:

"kocsi után nem kötném" ezt akárhogy olvasom,ellentétes az erőszakkal :D ;) egyébként nem,nem találom durvának :) érzékeny a pici szíved.De feleslegesen :)

de nagyon finoman mondva nem azok az összevissza szeretgetni való lények,ez a fajtájú .:D

talán így kedvesebb ^^

2015. jún. 26. 23:22
 25/29 anonim ***** válasza:

ddevastator: ja,én meg úgy értettem,hogy még a kocsi után sem kötnéd olyan... :D

tudod,hogy van ez,nőből vagyok illik érzékenynek lennem (legalábbis néha) ^^

igen,így kedvesebb ;)

tudtam én,hogy rendes vagy :)

köszönöm

2015. jún. 26. 23:42
 26/29 anonim ***** válasza:

lehet ezt így érteni meg lehet úgy,de azt hogy rendes vagyok,az egyértelmű ;D hehehe

de értem aggódj inkább féltő gonddal, te érzékeny szeglete,az internetnek :,D

ne holmi fizetett nőkért! :))

a cenzúra miatt így is csökkentett üzemmódban,család barátként fogalmazok már egy ideje

2015. jún. 27. 00:17
 27/29 anonim ***** válasza:

ddevastator: érted nem kell aggódnom,mert mindenkit helyre raksz :D

hmm...csökkentett üzemmód,milyen lehet az amikor nem fogod vissza magadat ;)

2015. jún. 27. 00:45
 28/29 anonim ***** válasza:

attól vágyom a szolidaritásra,nem csak tőled,mindenkitől,de most tőled kifejezetten.

úúha:,D csak azt tudom hogy ha meg tudnád aznap lennél utoljára jó kislány ;D utána már csak eljátszanád hehe :)))

komoly dolgok ezek! komoly embereknek !:) nem tréfa dolog.

2015. jún. 27. 01:13
 29/29 anonim ***** válasza:

ddevastator: persze

micsoda nagy szavak,kisfiú :D

nem is mernék tréfálni

2015. jún. 27. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!