Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi az a pénzösszeg amiért egy "erkölcsös" lány képes lefeküdni érzelmek nélkül?
Számomra nincs az a pénzösszeg, amiért összefekszem valami idegennel.. Érzelmek nélkül amúgy se tudok szexelni.
21L
az életük nem ér annyit gyerekkortól mostanáig
miről van itt szó?
és az ilyeneknek van nagy arca? fel kellett volna képelni mind a kettőt
pénzért összefekszik bárkivel az olyan is.Te meg dicséred őket,kocsi után nem kötném
pedig annak a videója többet érne mint 200......
"megkaphatatlan prostik"...csak ezeknek ki fizetne tényleg ? mert úgysincs verő emberük/ stricik,tehát le lehetne húzni ügyesen mit tenne bármelyik?:D hülye lenne bárki ott hagyni a pénzt vagy vissza nem szedni.
#10 Igen, jól elvoltak, de nem voltam nem láttam. Én nem kedvem az ilyen mű nőket. Egyébként a nő monogramja M.D ás a nyuszis magazinban jelentek meg képei. A többit a fantáziádra bízom.
#11 Rád ne szakadjon a plafon...
prof._singularity: köszi a választ,mielőtt félreértenéd nő vagyok :)
ddevastator: kedvelem a hozzászólásaidat, mert kíméletlenül őszinte vagy,de most azért már egy kicsit félek Tőled (nem,nem vagyok fizetett nő,és még valamilyen szinten egyet is értek Veled,de naaa...)
#15 Nincs mit félreérteni attól, hogy nő vagy jogod van az információhoz neked is.
#16 Minden nő "erkölcsös". Pont ez a kérdés lényege.
15# haha
ez tetszett,de félni? ezt nem igazán értettem, hogy mitől is pontosan?
prof._singularity: ;)
ddevastator: bocsi,de idézek Tőled
"az életük nem ér annyit gyerekkortól mostanáig"
"kocsi után nem kötném"
ezek egy kicsit már durvák,nem?
vagy nem gondolod komolyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!