Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi az a pénzösszeg amiért egy "erkölcsös" lány képes lefeküdni érzelmek nélkül?

Figyelt kérdés
Nemrégiben két lánnyal is beszélgettem erről. És nagyon meglepődtem de az egyik 150 ezer forintot mondott a másik meg 200 ezer forintért egy menetet bevállalna. (Mind a ketten nagyon szép, dekoratív és "megkaphatatlannak" mondják magukat.)
2015. jún. 26. 21:06
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Számomra nincs az a pénzösszeg, amiért összefekszem valami idegennel.. Érzelmek nélkül amúgy se tudok szexelni.

21L

2015. jún. 26. 21:22
 12/29 anonim ***** válasza:
33%

az életük nem ér annyit gyerekkortól mostanáig

miről van itt szó?

és az ilyeneknek van nagy arca? fel kellett volna képelni mind a kettőt

pénzért összefekszik bárkivel az olyan is.Te meg dicséred őket,kocsi után nem kötném

pedig annak a videója többet érne mint 200......

"megkaphatatlan prostik"...csak ezeknek ki fizetne tényleg ? mert úgysincs verő emberük/ stricik,tehát le lehetne húzni ügyesen mit tenne bármelyik?:D hülye lenne bárki ott hagyni a pénzt vagy vissza nem szedni.

2015. jún. 26. 21:29
 13/29 anonim ***** válasza:
5%

#10 Igen, jól elvoltak, de nem voltam nem láttam. Én nem kedvem az ilyen mű nőket. Egyébként a nő monogramja M.D ás a nyuszis magazinban jelentek meg képei. A többit a fantáziádra bízom.

#11 Rád ne szakadjon a plafon...

2015. jún. 26. 21:31
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
#13: Miért is? :) Ja mert talán ennyire hihetetlen, hogy nem mindenki ribi és nem vehető meg pénzért? Elhiszem, hogy ez neked újdonság, nekem ez magától jön. Szóval nem, nincs az a pénz.
2015. jún. 26. 21:44
 15/29 anonim ***** válasza:

prof._singularity: köszi a választ,mielőtt félreértenéd nő vagyok :)

ddevastator: kedvelem a hozzászólásaidat, mert kíméletlenül őszinte vagy,de most azért már egy kicsit félek Tőled (nem,nem vagyok fizetett nő,és még valamilyen szinten egyet is értek Veled,de naaa...)

2015. jún. 26. 21:48
 16/29 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de hogy azok nem erkölcsös lányok voltak akikkel dumáltál az is hótziher...
2015. jún. 26. 21:55
 17/29 anonim ***** válasza:
33%

#15 Nincs mit félreérteni attól, hogy nő vagy jogod van az információhoz neked is.

#16 Minden nő "erkölcsös". Pont ez a kérdés lényege.

2015. jún. 26. 22:03
 18/29 anonim ***** válasza:

15# haha

ez tetszett,de félni? ezt nem igazán értettem, hogy mitől is pontosan?

2015. jún. 26. 22:12
 19/29 anonim ***** válasza:
3-4 milla = egy autó ára
2015. jún. 26. 22:26
 20/29 anonim ***** válasza:

prof._singularity: ;)

ddevastator: bocsi,de idézek Tőled

"az életük nem ér annyit gyerekkortól mostanáig"

"kocsi után nem kötném"

ezek egy kicsit már durvák,nem?

vagy nem gondolod komolyan?

2015. jún. 26. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!