Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem "életem ki" magam és lehet egy életre megbánom?
Húszas éveink közepén járunk, mindkettőnknek első kapcsolat, 10 éve együtt, több mint három éve élünk együtt, 2 éve házasok. Most jön a gyerek, első otthon felújítása, stb...
Picit sok minden van most a nyakamban, érzem hogy egy életszakasz lezáródik, és kicsit be vagyok tojva.
Nyilván kiskölyökként örültem hogy végre megtaláltam a páromat, de mikor 6-7 év után összeköltöztünk csak akkor derült ki hogy mások az igényeink "olyan" téren.
10 év alatt próbáltam "szentként" élni, nem ránézni másra, stb, de most úgy érzem elszúrtam, csak kellet volna még 2-3 lányt megismerni, akár ágyba bújni velük, és akkor most nem kattognék ezen a "mi lett volna ha" hülyeségen.
Ezért érte meg így élni hogy után házason, gyerekek mellet csaljam meg a páromat, és akkor én leszek a szemét patkány? Ez nekem valahogy nem fekszik.
Meg lehet engem érteni?
Fogadjam el hogy balek voltam hogy fiatalon úgy próbáltam viselkedni mint valami konzervatív merev hülye?
Magamról csak annyit, hogy én tényleg rohadt konzervatívnak tartom magam, és fontosak nekem ezek az értékek (házasság, család, gyerekek, hűség), egyáltalán nem rám vall az amit most érzek. Én is nagyokosan hülyéztem a barátaimat akik félreléptek és el sem tudtam képzelni hogy én valaha is ilyenre fogok gondolni.
És igen, a házas életünk nem a legteljesebb, mikor összeköltöztünk, egyből kiderült hogy mások az igényeink (honnan a pixxából gondoltam volna erre az előtt), és azóta ezen veszekszünk havi szinten, és semmi de semmi törekvés nincsen részéről, mikor kiborulok akkor egy-két hétig rendben vannak a dolgok, aztán ugyan úgy el lesz hanyagolva.
És igen, mindent megteszek azért hogy jó legyen neki, élvezni, de ha nincs, nincs, nem kéri, és nem fogja fel hogy én meg anélkül meghülyülök.
És ne tessék ezekkel a hülyeségekkel jönni hogy "segítsek a házimunkában, bókoljak neki stb" mert ilyen téren is ki van nyalva a feneke, egyszerűen, csúnyán szólva FRIGID!
Semmi esetre sem akarok elválni tőle, szeretem, csak egyszerűen nem tudom elképzelni hogy ha tőle nem kapom meg azt amit akarok, és jönne egy lehetőség, akkor nem csalnám meg.
És akkor itt a bökkenő hogy akkor én vagyok a rohadt patkány, hálás szerep, tényleg a legelejétől az voltam amikor már eljegyeztem...
Most mit lehet erre mondani?
Csináld amíg bírod, aztán meglátod. Ha majd tényleg nem bírod tovább, úgyis továbblépsz.
A kifogasokat mar gyartod ugy latom
Olyan a feleseged amilyennek elvetted te valsztottad most jon a gyerek ki kell tartanod.
Nincs ecsape nincs kibujo nincs kiogas nincs felmentes
Egy igazi ferfi igene igen.
Ez a felnott elet a lsztasaidnak kovetkezmenye van
Minden pasi berezel ha jon a gyerek es jogos egy par eveig rosszsz se szex se kozos ido Aztan lassan ujra egymasra talaltok ha okosak vagytok ha nem ti lesztek az a 60% akinek nem sikerult
aa gyerek utani elso 3 evben a valasi statisztika 90% megno
Legy esznel ne ugorj bele legyetek masok jobbak
Szerintem szimplán csak nem tudsz dugni. Hidd el, ha egy nő élvezi a szexet és érzi azt, hogy ő a jutalom, akkor kívánni is fogja. Lehetséges, hogy lelki problémák miatt hosszabb-rövidebb ideig kevésbé lesz aktív, de hosszú távon mindenképpen kívánni fogja, mert az élete része.
Szóval szerintem ő már csal téged keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!