Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem "életem ki" magam és lehet egy életre megbánom?
Húszas éveink közepén járunk, mindkettőnknek első kapcsolat, 10 éve együtt, több mint három éve élünk együtt, 2 éve házasok. Most jön a gyerek, első otthon felújítása, stb...
Picit sok minden van most a nyakamban, érzem hogy egy életszakasz lezáródik, és kicsit be vagyok tojva.
Nyilván kiskölyökként örültem hogy végre megtaláltam a páromat, de mikor 6-7 év után összeköltöztünk csak akkor derült ki hogy mások az igényeink "olyan" téren.
10 év alatt próbáltam "szentként" élni, nem ránézni másra, stb, de most úgy érzem elszúrtam, csak kellet volna még 2-3 lányt megismerni, akár ágyba bújni velük, és akkor most nem kattognék ezen a "mi lett volna ha" hülyeségen.
Ezért érte meg így élni hogy után házason, gyerekek mellet csaljam meg a páromat, és akkor én leszek a szemét patkány? Ez nekem valahogy nem fekszik.
Meg lehet engem érteni?
Fogadjam el hogy balek voltam hogy fiatalon úgy próbáltam viselkedni mint valami konzervatív merev hülye?
ezért nem vagyok senkivel sokáig párkapcsolatban.Meg másért sem.a fiatalság,a szabadságról szól
de megfogod csalni ez biztos.
Nekem sokáig (18 éves koromig) nem volt barátom. Az elsővel nagyon jó volt minden, de mégis váratlanul lecserélt egy másik csajra. Utána volt 2 fiú, akikkel összejárogattam csak szex miatt. Most már évek óta van barátom, de sosem gondoltam arra, hogy mással is szexelni akarnék. Szeretem (őt szeretem igazán, az előzőeket nem szerettem igazi szerelemmel) és vele a legjobb minden, a szexet is beleértve.
Nála úgy érzem, minden nagyon jó rajta és nagyon szép a micsodája is (aminél ugye nem a külsőt szoktuk nézni, hanem a funkciót, de az övé egyszerűen szép). Szóval nincs amiért másra vágynék, amiért másokkal akarnék lenni. Ha valaki ebben bizonytalan és arra gondol, mi lesz később, mi lesz, ha megunja a másikat - lehet, hogy akkor mégsem olyan teljes a dolog, hogy valami hiányzik. Ha valakihez nem köt érzelem, azzal is lehet testileg élvezetes a dolog, de mégsem olyan, mint akihez érzelmek fűznek. Csak egy üres kellék. Nem veszítesz semmit azzal, hogy nem próbáltál ki másokat.
Itt nem az a probléma, hogy nem élted ki magad, hanem az, hogy szexuálisan nem passzoltok össze. Ha elsőre olyannal jöttél volna össze, akivel megegyeznek a szexuális igényeitek, akkor most nem lenne gond.
Kérdés: a párod élvezi a szexet? Van hüvelyi orgazmusa? Vannak gátlásai? Mert esetleg ha megtanulná élvezni úgy igazán (nem lehetetlen), akkor sikerülhetne összehangolni a szexuális igényszinteteket.
Ha ez megnyugtat, akkor én nagyon keményen kiéltem magam. Hetente 3 buli, minden buliból más lánnyal mentem haza az egyetem alatt. Most mégsem érzem azt, hogy ettől több lennék. Hidd el nem érdemes eldobni mindent, amit felépítettél csak azért, hogy legyen egy félig jó numerád valami kis k..vával.
Szerelemből szexelni sokkal másabb, mélyebb, jobb, mint csak kúrogatni.
Ez a "nem éltem ki magam" csak egy kamu duma ám. Mert ilyen nincs. Kétféle ember létezik, aki szeret virágról-virágra szállni, igényli, nem tud kötődni egyszerűen, azok az olyanok, mint amilyen te is vagy (valószínűleg).
És a másik fele, akik képesek életük végéig egy ember oldalán élni, és nem vágyni többre. Jöhet 1-2 fellángolás, de az hamar elalszik.
Csak miért akkor jut ez eszedbe, amikor már jön a baba, és visszafordíthatatlan minden...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!