Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek, hogy mi lesz, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek, hogy mi lesz, ha intimebb lesz a dolog, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Mondjuk úgy, hogy nagyon félek a szexuális dolgoktól.

20 éves leszek(lány vagyok).

3 és fél évig volt egy párom, akivel minden történt a szexen kívül(tudom, nagyon furcsa, hogy miért nem történt meg, ezt most nehéz lenne bővebben kifejezni, a lényeg, hogy nem csak rajtam múlott).

Az esetek 90%-ában nem élveztem a szexuális dolgokat, hiába próbálkozott, semmit nem éreztem, sőt, sokszor már majdnem sírtam, annyira nem akartam. Ha meg én csináltam neki, sokszor "alázott meg"(hozzáteszem nem direkt, tehát nem akart megbántani, de nekem megalázó volt-pl. belemélyedtünk dolgokba, és akkor közli, hogy ANyukájának segítenie kell, feláll, kimegy, aztán 10 perc múlva vissza jön, hogy folytathatjuk). Pluszban sokszor nem is láttam, hogy élvezné, pedig tényleg igyekeztem mindent megtenni-gondolom, ügyetlen voltam.

A lényeg a lényeg, hogy a végére már nem is akartam lefeküdni vele, aztán más okból, de szakítottunk.

Most jött egy srác, akivel még nem történt semmi, de van rá kilátás. Tudom, nem szabad előre gondolkodni, de már most félek, hogy mi lesz, ha valaha bármilyen pasival szexuális dolog történne...Ez a srác 500x többet bókol, mint az exem, agyondicsér, iszonyú szexinek meg vonzónak tart, hatalmasat dobott az önbizalmamon, szerinte egyszerre vagyok szép, szexi, gyönyörű, és a szexhez való hozzáállása előtt is le a kalappal, pasi létére. Ugyanakkormeg rettegek. Mi van, ha én alapból ügyetlen vagyok?

SOse ért kiskoromban trauma, nyiltan beszélhetek Anyuval ezekről, ezért nem értem.:(

Nagyon félek, pszichológussal is beszélgettem erről, de ő se tudott mit mondani.

2015. jún. 25. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ebből az jön le, hogy az exed nem nagyon foglalkozott azzal, hogy neked jó vagy sem és ez eléggé elvette a kedved az egésztől. A jó hír az, hogy csak kifogtál egy rosszat, a jelenlegi udvarlód pedig figyelmes és vonzónak tart. Próbálj nem a félelmeidre koncentrálni és nem a múlthoz viszonyítani és engedd közel magadhoz az új srácot. Szerintem egy idő után, ha oda kerülnétek, mondd el neki nyíltan, hogy félsz stb. Hidd el, nincs ebben semmi szégyellnivaló. Nekem is volt olyan partnerem aki minden önbizalmamat elvette, meg nem érdekelte, hogy nekem mi jó, aztán szakítottunk és jött egy új, figyelmes és törődő srác. Az első lépés a legnehezebb, de néha sodródni kell az árral.
2015. jún. 25. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy ügyetlen, hanem az előző srác volt az, meg önző és figyelmetlen.

Azt nézd, hogy akivel most vagy együtt, mennyire jó és figyelmes veled! Engedd el magad és szuper lesz minden. Szerintem ez a fiú figyel majd rád annyira, hogy átsegít a félelmeiden és a gátlásaidon.

2015. jún. 25. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
" Mi van, ha én alapból ügyetlen vagyok? " Csak egy megoldás van. Gyakorolni! Gyakorolni! Gyakorolni! és te leszel (számára) a világ legcsodálatosabb szeretöje.
2015. jún. 25. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!