Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Hogyan érezhetném jól magam? 19/L
Figyelt kérdés
a srác akivel randizom a második randinkon elhívott bulizni de én nem igazán voltam még ilyen discoban és nem tudom hogyan kell ott táncolni., félek hogy nevetséges leszek2015. jún. 25. 00:19
1/4 anonim válasza:
Ha értelmes emberrel jöttél össze, kedves kihívásnak fogja tartani, hogy megtanítson táncolni. Én biztos nem nevetnélek ki. Hát nem jobb együtt csinálni, és néha az izgalom hevében rátaposni a lábára? Kiengesztelésül meg jöhetnének a puszik, csókok. :P :D
2/4 anonim válasza:
Diszkóban semmi különlegeset nem kell csinálni de ha nagyon zavar hogy nem tudsz táncolni akkor nézz majd körül más mit csinál. Ha ráadásul pasival mész akkor még csak nem is nagyon fognak veled mások foglalkozni, szóval nem kell túl feszkózni. Mondjuk diszkóban randizni elég érdekes :P
Ez kissé gonosz volt első :D
3/4 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy nem szeretnél discoba menni, de szívesen mennél pl.. .. és itt mondj neki valamit ahová szivesen mennél vele, ahol jól is éreznéd magad.
4/4 anonim válasza:
Nyugi, csak lazán! Nem kell semmit erőltetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!