Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ilyenkor mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Az eszem megáll.

2 éve vagyunk együtt barátnőmmel, én 20 éves vagyok, ő 19.

Már régebben is volt róla szó, hogy ki mit gondol a hármas szexről.

Nem jelentette ki kétséget kizáróan, hogy neki ez minden álma, de nem zárkózott el.

Szombat este elmentünk nővéremékhez, akik kínáltak egy külföldi itallal.

Jó, ittunk pár pohárkával, majd elindultunk hazafelé és már akkor beszéltük, hogy elég érdekes ez az ital, mert nem erős, de mégis érezzük, hogy húz.

Útközben belefutottunk egy nagyon jó haveromba, aztán mivel már úgy is ittunk, megkérdeztem, h eljön e nálunk kicsit még iszogatni?

Hát eljött és nem részletezem tovább, de a vége az hogy az én barátnőm elmondhatja most már, hogy volt 2 férfival egyszerre.

Reggel totál kibukott meg tagadja, hogy bármire emlékezne.

Holott este nem volt hulla részeg, illetve aktív volt az ágyban.

Azóta pedig nem szól hozzám.

Mit lehet tenni, illetve kellene e magam hibásnak érezni, mert én úgy gondolom, hogy nem.....

Láthatóan élvezte, azt hittem, reggel ismétlés, de nem.

2015. jún. 23. 18:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez a kapcsolat se fog sokáig tartani(bár sztem kitalált sztori).
2015. jún. 23. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
Megbanta.
2015. jún. 23. 18:34
 3/10 Mumusan ***** válasza:
A 3-as, 4-es partyzók nagy eséllyel szétmennek.
2015. jún. 23. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Nagy vagy haver! Akkor is megérte ha szakítani fogtok, ne bándd!!! Unokáknak lesz mit mesélni!!!! :DD:D
2015. jún. 23. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy mennyire volt kiütve,mert ha tényleg tiszta koma volt közben sőt szunyókált miközben tömtétek el hiszem nem emlékszik rá vagy csak részletekre.Ebben az esetben igen hibás lennél hiszen neked kelet volna vigyáznod rá. Viszont aktív volt akkor kifogás ...lehet megbánta hogy megtörtént,vagy ne akarja hogy te 2 nővel légy.
2015. jún. 23. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Se66ből szájba is csináltátok ?
2015. jún. 23. 18:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Lányok mit szólnátok ebben az esetben akkor???

Nem volt kóma, se szunya, ittas volt, de nem hulla részeg.

2015. jún. 23. 19:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el neki, hogy nem haragszol rá, mert lehet, azt hiszi, hogy te ezt megcsalásnak veszed és ezért olyan szomorú. Elvégre, ha itt valkinek joga van kiakadni az egyedül te vagy, hiszen a te barátnődet dugta meg egy másik férfi.
2015. jún. 23. 19:10
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem szégyelli magát előtted, vagy attól tart,hogy ezentúl nem fogsz rá ugyanúgy tekinteni.
2015. jún. 23. 20:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat.
2015. jún. 23. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!