Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Az utcán kocsikból üvöltöznek utánatok, mutogatnak, puszit dobálnak stb. Ezeket hogyan kéne lereagálni? Nagyon idegesítő mikor az idősebb állatok kiabálnak..
16/L
2014. aug. 8. 14:00
1/12 anonim válasza:
Felhúzod a szoknyád és mutatod hogy erről csak álmodhattok :)
2/12 anonim válasza:
rájuk sem nézek és megyek tovább
3/12 anonim válasza:
én nem szoktam odafigyelni rájuk :D max. nevetek
17L
5/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: igen mert valószínűleg a farmer+rövidujjú párosítás igazán ribis, másképpen nem csinálják ezt, csak ha ki van a pics.ád ugye? ;) Grat.
2014. aug. 8. 14:04
6/12 anonim válasza:
Semmit nem csinálok, megyek tovább, úgy teszek mintha meg se hallanám, vagy néha elmosolyodok magamban, mikor már egyesek nagyon nem bírnak magukkal......de volt már példa rá, hogy egy-egy durvább beszólásra (mely szerint éppen mit csinálna velem) elég csípősen reagáltam.....a pasi köpni-nyelni nem tudott a meglepetéstől ):
7/12 A kérdező kommentje:
Többieknek köszi :)
2014. aug. 8. 14:06
8/12 anonim válasza:
Ne reagálj semmit menj tovább mintha ott se lenne,ennyi!
9/12 anonim válasza:
Semmit, bár van, hogy rájuk nézek ilyen felhúzott szemöldökös "jesszus, megint betalált egy bolond" tekintettel.
10/12 ez-meg-az válasza:
általában a meglepettségtől felhúzom a szemöldököm, aztán pofába röhögöm, és ha túl hülye és nem veszi észre h nem éppen a humorán nevettem, hanem rajta, még tetszik is neki... :DDd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!