Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok ilyenkor?
Amikor úgy érzitek ,hogy muszáj a párotokhoz hozzábújni.. csak hogy szinglik vagytok?! Csak már hiányzik az érzés, meg az ,hogy valakit szerethessek. Annyi szeretet van bennem csak nincs kinek "odaadni". Tudom ,hogy nem olyan egyszerű de tényleg annyira vágyom már rá.
Barátom 3 hete szakított velem, akit szörnyen szeretek de úgy érzem ha nem őt.. mást is tudnék szeretni még jobban úgy hogy nem őt keresném az illetőben. Valami tipp, tanács, tapasztalat?
Alapvetően 2 lehetőséged van:
Új pasi, vagy
Egy macska
Hát ez patt helyzet :D
Amúgy újat kell keresni.
Akkor kénytelen vagy új hálótársat keresni.
Minden más lehetőség kilőve.
Ölelgetheted a párnát vagy akármi, attól biztos nem lesz jobb! :/ Meg biztos találnál olyat, aki a szeretetedre vágyna...
Ismerkedéshez itt van az új kategória... írj ki egy kérdést! ;)
Hát én felhalmoztam pár különböző fajta szexpartnert. És van olyan, akivel lehet lelkizni is, meg babusgat is. Szóval ha szeretethiányom van átmegyek hozzá, vagy áthívom és szeretget.
Nem mindegyik srác vevő erre, de ő is elég szeretethiányos úgy általában, így neki is jól esik.
Jobb ötletem nincs, szerintem a párna, plüssmackó, macska dolgok nem tudják pótolni ezt az érzést olyan jól.
3 hete, úúú te szegény, és már hiányérzeted van???
Én már 2 éve egyedül vagyok, mégse rinyálok itt hogy nincs senki aki megdugjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!