Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ezek közül a lányok közül melyik "átlagos", akihez odamentek leszólítani és melyik a "kiemelkedően szép"?
Női logika, nem általánosságban csak az ennél a kérdésnél megfordulókra vonatkoztatva:
Félreolvasnak valamit, akkor a másik a hibás, nem ők!
Amennyiben megkéri valaki őket, hogy olvassák el újra amiket írtak, külön részletesen belinkeli a korábbi párbeszédeket az pedig egyenesen főbenjáró bűn!
Nem képesek elfogadni a nyilvánvalót, nem érzik bizonyító erőnek a leírt szavakat, hiszen az ő elképzelt világukba ez nem fér bele...
Ekkor modern nőként önvédelembe (fellengzős támadásba, sértegetésbe csapnak át) kezdenek, céltudatosan (önfejűen a logikát mellőzően) menetelnek a maguk igaza felé, miszerint minden bunkó, tahó férfi a jó nőket (őket???) átlagosnak, vagy átlagon alulinak tartja és ezért nincs nekik kapcsolatuk. Minden férfi egy bunkó paraszt, egoista görény (külön köszönet a szépen nőies stílusban megfogalmazott 8 db alpári PM-ért, feldobták a napomat), aki nem érdemli meg őket!
7 embertől kaptam meg, hogy ezek a nők nem átlagosak. Köszönöm tisztában voltam vele, sehol nem írtam, hogy azok lennének.
Sőt tovább megyek "Belinkelnéd, mikor átlagosnak neveztem bárkit is? Más is bátran megteheti, nem harapom le a fülét, hiába vagyok vén róka :) "
3+4 ember írta, hogy a 11-esen levő nem nem ronda, valamint az értelmi képességeimre utalgattak. Szintén linkelhetne bárki olyan részt, mikor én ilyent írtam!
A gond a fejekben van továbbra is! Egyre gyakrabban találkozok, olyan emberekkel, akik egy-egy beszélgetést kiforgatnak, ki mit mondott stb. Kötik az ebet a karóhoz, de-de te ezt mondtad! Szóban még el is hiszi nekik a férfi, főleg ha megállás nélkül beakadt lemezként ismétlik napestig.
Az ilyen nők még itt is(Ismétlem az ILYEN NŐK, tehát nem a teljes női társadalom!) hajlamosak ezt eljátszani egy írott szöveg esetén is.
Hiába a szokás hatalma nagy úr, uram bocsáss ŰRNŐ!
(A hasznos válaszok 10% alatt kezdődnek :) )
Az ilyen nők persze meghátrálnak az észérvekkel folytatott párbeszédektől és csak a piros pacsizásra játszanak, valamint a nőies PM-ekre hagyatkoznak.
Ismételtem kaptam 6 szép stílusos levelet. Gratulálok a személyeskedéshez, továbbra is hiába várom az észérveket, illetve az idézeteket.
Sok udvarlót kívánok a megfásult, unatkozó nőszemélyeknek, szebb jövőt hölgyeim!
Látod végig erről beszéltem, ahelyett hogy elismernéd hibáztál.........
További szebb napot és sok udvarlót a hölgyeknek!
Akik 2-2 férfi képét linkelték be: nekem mindegyiknél tökegyforma "kategória" a 2, illetve ha már az egyiket helyesebbnek mondanám, akkor pont a kevésbé szépnek mondott az!:)
De alapvetően a rövid haj csúnyítja a fiúkat, minden fiút.
Nagyjából egyformák, mindegyik szép. Talán az 5 amelyik a legjobban tetszik, legkevésbé meg a 2, de ő is szép, minimális különbség van csak köztük.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!