Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ezek közül a lányok közül melyik "átlagos", akihez odamentek leszólítani és melyik a "kiemelkedően szép"?
"persze a tévedés jogát fenntartom!"
Még szerencse, föleg hogy az érvelsedből látszik, hogy hiperkocka vagy, és kb képen láttál csak nőt, na pont te vagy az, akik "átlagosozzák" ezeket a nőket, a valóságban meg lepisálják a bokájukat, ha oda kellene menni a kérdésben szereplő , a valóságban közel sem átlagos nőkhoz.
De ismerem a fajtád, aki ott csücsül az asztalnál a buliban, és a szintén nyúl haverjaival osztályozza a szebbnél szebb nőket, akiket közben más férfiak füznek, hogy "áhh, hagyjad, átlagis kiscsaj, inkább deriváljunk egyet jenő"
Úristen, bocsi, ha nem olvastam végig a válaszokat, de az első lányt hogy hívják? :O
Ha ebből nem derült volna ki, őt szólítanám le. Van az a szépség akitől megijedsz, de van akihez már szinte nem lehet nem odamenni... :)
52-es arra nem gondoltál, hogy nem az "átlagos" külsőd miatt nem jössz be a paliknak, hanem a "lehengerlő" viselkedésed miatt? A férfiak "lepisálják a bokájukat" a hozzád hasonló nőktől, de inkább fejbe lövik magukat!
Miért XX-el magyaráztam, nos ebben van egy kis biológia, másrészt matekot korrepetálok, a képen látható korabeli kislányoknak. Valóban nem szólítok le ilyen ifjoncokat, de az édesanyjukat igen :)
A Jenőt már a hatodik felesége tapossa, szóval beszéljél róla tisztelettel és ne habzó szájjal a nyáladat csorgatva!
Látom a matekos példámat elolvasva sem értetted meg, mit írtam. Magamat idézve "11-es az nem egy átlagos lány, az átlag a képen látható fele!", ebbe behelyettesítve a sokak számára nehéz és gyűlölt matekot.
11-es az nem egy átlagos lány(X), az átlag a képen(XX) látható fele (X)!
"Tehát X= átlagos, akkor XX= szerintem nem a rondát jelöli, persze a tévedés jogát fenntartom!"
Helyesen a gyengébb képességűek számára is érthető formában:
Tehát X= átlagos, akkor XX= átlagon felülit = más néven szépet, vagy a köztudatban inkább elterjedt bombázót jelöli.
A tévedés ez esetben kizárt!
Kérdező,egyet felejtesz el.Azok írtak ide többségben,akik amúgy is ilyen parasztok és válogatósak a nők kapcsán.
Azonban akik szerint felszínesek a nők,amit én is így látok,ők azon a véleményem vannak,mint amin én is.
Lásd 19-es válaszom.
Köszöntem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!