Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ezek közül a lányok közül melyik "átlagos", akihez odamentek leszólítani és melyik a "kiemelkedően szép"?
Es csodalkoznak a "szegeny,atlagos" kisfiuk, hogy kikosarazzak oket :D. Nektek ezek a lanyok , hol atlagosak? Ez egy atlagos lany=>
Ezek itt fent, pedig atlag felettiek. Meg, hogy a noknek nagyok az elvarasaik...huh
N
5-ösnél a haja meg a szemöldöke közötti kontraszt teljesen diszharmonikussá teszi a képet, rossz nézni.
3-asnál rossz a képbeállítás és a festett haj itt is természetellenes hatású, erőltetettséget sugároz
a 4-es különösen a szeme színe miatt különleges
a 2-est a természetessége teszi széppé
az 1-esből árad az öröm, a harmónia és szép is, de nem különleges
gyönyörűek? nem olyan szépek ezek,java átlagos,bár nem néztem meg mindet :,D
még szebb a fény hatás,a ps munka,a kép élesség,
meg ezek az apróságok :D a színek! ó gyönyörűek,nem aprózva csicsázzák a képet
és még nem is beszéltem a sminkekről :D mutasd meg nekem az egyiket szombat reggel kikelve oszt majd megmondom,pózerkodni én is tudok.Milliós technika előtt,olyan lennék hogy azt ebédelnéd keretestül.
még csak annyit hogy nem szoktam leszólítgatni senkit,csak a tökéletes szólítanám meg ha megtenném..szóval tárgytalan.
utcán sosem ismerkedem.főleg nem minden idegen jött ment nővel.Meg van nekem a baráti köröm.hagyjanak
linkelj amatőr képeket vagy felejtsd el a kérdést.
Hát nálam egyik sem átlagos,ezek szép lányok.Ennél "rondább" lányoknál sincsen esélyem,és ezt pontosan tudom.
Hiába adok magamra,az öltözködésemre stb.,átlagos kinézet megvan pedig nálam is,de ennél "rondább" csajoknál sincsen semmi esélyem,ezeknél meg aztán végképp nincsen...
Szóval egyikhez se mennék oda úgy alapból,maximum ha látnék rá valami esélyt/jelzést tőle,hogy lenne esélyem nála... :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!