Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni fiúk ezt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni fiúk ezt hogy gondolják?

Figyelt kérdés
Ahányszor megemlítem, hogy a párom csóró, nemrég kezdett el dolgozni 80 nettóért, elég alacsony, az anyjával él akkor egyből jönnek, hogy "igen, de biztos vagyok benne, hogy jóképű". Igen, a baráromnak helyes arca van és nemrég elkezdett gyúrni, szépen izmosodik, azelőtt vékony volt 170 cm/61 kg, most 68kg. De mi ez, hogy ekkora főbenjáró bűn, hogy vonzódni merek a páromhoz? Csak akkor kiáltanak ki "nem felszínes nőnek", ha a párom csúnya, munkanélküli, fogatlan, elhízott?
2015. jún. 22. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"És fordítva mennyire igaz? Egy csúnya nő mikor kap esélyt a kiszemeltjétől?"

Én már voltam szerelmes olyan lányba, aki egyáltalán nem volt szép, viszont miután megismertem belülről, a bensője a külsejét is széppé varázsolta, és nagyon vonzó lett szexuálisan is.

2015. jún. 22. 14:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem gondolok senkirol semmit. Mi kozom lenne ahhoz, hogy neked ki es miert tetszik? :D
2015. jún. 22. 16:15
 13/16 anonim ***** válasza:

10-es.

Pont ez a probléma,amit te is leírtál.Hogy minden nő ezt mondja és csinálja,tehát ha nem vagy jóképű,esélyed sincsen a nőknél.Erre te is beigazoltad ezt.

Tehát amiért nem születtem helyesnek,még csak szóba sem állnak velem a nők...

Na látod ez a probléma forrása.

2015. jún. 22. 16:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Na és mit csináljon az, akinek olyan ocsmány arca van, hogy soha egy lánynak nem jönne be!?
2015. jún. 22. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

ha neki van felesége, simán lehet másnak is... nem kifogás ha valaki "csúnya". attól, hogy van olyan lány, aki nem fogadja el még lehet olyan aki elfogadja, sőt szereti!

2015. jún. 23. 13:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Remek a párodat csúnyának, alacsonynak, vékonynak, semmirekellőnek tartod...

Mi akart ez lenni, csak nem társkeresési felhívás?

2015. jún. 24. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!