Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni, hogy ne gondoljak folyton a páromra? Megöl az unalom!
Pàrommal tàvkapcsban élünk. Ő dolgozik én tanulok. Most itthon vagyok, mert érettségizem. De megöl az unalom! Egyszerűn nem tudom mit csinàlni. Persze,tanulok érettségire, de az nem foglal le reggel 8-tól dèlutàn akàrmeddig.
Folyton csak azt vàrom hogy hivjon a pàrom. Kb 10 percenként rànèzek a telefonra hogy nem-e irt vagy hivott, csak én nem vettem észre. De komolyan,ebbe belebolondulom. Főleg ha pl làtom a facebook aktivitàsàból (ugye kiirja hogy mikor volt fönn az illető) hogy màr felkelt és megőrjit hogy akkor miért nem hív még fel?! Tudom, beteges de nem tudom mit tenni!
Tanàcsok, hogy miket csinàlhatnék? Hogyan nyugtatgassam magam? Pl az is idegesit hogy tudom hogy suliba megy és ott màs emberekkel foglalkozik!
Illetve még tanàcs hogy hogyan foglaljam le magam? Baràtok kizàrva, mert nincsenek.
tanulj, sétálj, írj ki ilyen fajta buta kérdéseket GYK-ra :D
játssz valami olyan online játékot ami leköti a figyelmed...multiplayer-ben még ismerkedhetsz is...
ne azon kattogjon az agyad mikor hív, miért nem hív...
Igen,a buta kérdések mennek :D
De az,hogy ne ezen kattogjak... nagyon nehéz. Hàzból lassan nem merek kilépni mert mi van ha facebookon ir hogy felvagyok-e, hivhat-e,én meg nem veszem észre...
tudod már nem a vonalas telefonok világában élünk :D mobiltelefont magaddal viszed és azon elér :P
mióta vagytok együtt?
4 honapja vagyunk együtt.
Egy unalmas faluban élek...
Uhh.
Amúgy te is felhívhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!