Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Melyikőjükkel jönnél össze? Egy szakács fiúval aki nagyon jól főz, vagy egy mentőorvossal aki életeket ment. Melyiket választanád?
#20 Azt senki sem mondta, hogy az orvos nem űrbeli a szakácsot, de a kérdés nem ez volt.
Én csak a kérdésben feltüntetett két szereplő relációját ismertettem.
A mentőorvosok vagy rezidensek vagy olyan kaliberű dokik akinek van gyomruk ezt a munkát végezni és a büdös életben nem lesz olyan karrierjük amiért pénzt kapnak. Ismerek több mentős dokit, érdekes formák.
A mentős államilag fizetett orvos és az alapján a szakács könnyen felé kerekedik. Voltál te már mentőállomáson ? Ha gondolod mesélek róla mert nehéz volt elhinni amit láttam.
Egyébként Magyarország jobban teljesít...
21. nemsokára végzek az egyetemen ;) :D
Amúgy szerintem az elfogadható válasz erre az kéne, hogy legyen, hogy mivel a személyiség meghatározó így erre a kérdésre nemigen lehet válaszolni!
Szakács, hogy ne csak èn robotoljak a konyhában!
😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!