Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Nők! Számotokra mennyire vonzó egy jó képű, jól főzni tudó szakács akinek mint két karja szét van tetoválva?
Erre a Kérdésre én is Kíváncsi lennék.
Mondjuk Én is "Tetovált Szakács :DDD " vagyok De nekem csak a jobb alkaromon van.
Attól, hogy sokba került, még lehet gagyi :D
Mellesleg egyik általad felsorolt tényező miatt sem lesz valaki szimpatikus.
Nem a tetoválás teszi az embert.
Mondjuk engem a szakács tudomány nem nyűgöz le. Főleg hogy alig eszem meg valamit, mert iszonyú válogatós vagyok. És van is hogy elfelejtek enni... mint most... jó hogy emlékeztetsz.
Amúgy hogy rendesen válaszoljak is; ha a személyiséged jól passzolna hozzám nem érdekelne a tetoválás.
ma 17:22
Nem gagyi de nem ez a lényeg...de gondolom nem is nő vagy de muszáj ide beleugatnod igaz?
Nekem tetszenek a tetoválások és nő vagyok.
Tehát engem nem zavarna.Van akinek még kifejezetten jól is áll.
ma 17:23
A személyiségemmel sincs gond..bár néha tudok bunkó paraszt lenni..de nem nőkkel:))
ismerek is ilyet. Igaz, a Paprika tv-ből :D
De nekem például ő nagyon bejön, aranyos, pörgős, tetovált mindkét karja, kicsit pöszén beszél, de a legjobb kajákat csinálja! :)
Ha feleennyire is jóképű vagy, akkor jöhet !:D:D
ma 17:23
Az én főztömet megennéd.:D Elég peckó kajákat szoktam csinálni,főleg az újj hely ahol dolgozom az lenyűgözne amik ott készülnek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!