Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasfétis mennyire tolerálható?
Figyelt kérdés
Mármint hogy a lánynak ha van egy kis hasa, azt imádom puszilgatni, simogatni a köldöknél, meg minden :D2015. jún. 19. 12:27
1/6 anonim válasza:
én papuccsal szeretem csapkodni a hasukat, szóval én is szeretem.
2/6 anonim válasza:
engem barátnőm etetett állandóan meg markolászta a hasam hasonlók, 1x rajta kaptam ahogy olyan videóra masztizik ahol ilyen dagi csávó lengeti a hasát meg paskolja meg nyomkodja :D
3/6 anonim válasza:
én szeretem a srácok lapos hasát, mert nekik van valami, ami nekem sosem volt és sosem lesz :D Nézz csak rá az internet aktuális idóta mesterségesen indukált fétiseire (ld.: tigh gap, lapos szemérembomb, bikini bridge, stb), valamint, amik indexen elnyerték az év hülye fétisei címet (pedál taposás, gyapjúfétis, hajmosás)
Na?
Mindenki oszoljon, nincs itt semmi látnivaló.
22L
4/6 anonim válasza:
Én is hasfétises vagyok: ír valaki? :)
5/6 anonim válasza:
Hasfétises, meleg srác vagyok, aki gondolja, nyugodtan írhat.
6/6 anonim válasza:
Nem nevezném fétisnek, de azért nekem is bejön a barátnőm hasa, szeretem simogatni, puszilgatni. Neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!