Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza van, öreg vagyok ehhez?
Párommal lassan 3 éve vagyunk együtt, én (nő) idősebb vagyok 39 éves és ő 29 éves. Mostanában ugy érzem, hogy megváltozott türelmetlen, hisztis és követelőző lett. A hétvégén már abba is belekötött, hogy csókolozok. Szerinte csak az öregek csináljak így (nem dugom le a nyelven a torkán, de soha nem is tettem ezt ezért nem értem), persze használóm azért.
Ti hogy csókoloztok fiatalosan?
mondjuk amikor összejöttetek tisztában volt vele, hogy te idősebb vagy, de ezt így hozzád is vágja?
kb mintha baja lenne veled.. akkor minek van veled?
elküldtem volna a jó francba..
Eddig mindegyik válaszolóval egyetértek. Ne magadban keresd a hibát, arra legyél kiváncsi, hogy ami eddig jó volt neki, az most miért nem az?
39 évesen öreg???? Elmegy az az ember a p*csába. A torkon nyelvledugós lányoktól kiráz a hideg.
36F
Mondd meg neki,hogy téves az információja a csókolózában.Amúgy ezt honnan veszi,kipróbálta egy fiatalabbal?:D
Én már lapátra tettem volna ezt a hisztis hülye gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!