Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed azokról a nőkről, akik jóval fiatalabb fiukkal jönnek össze, mint ők?

Figyelt kérdés

2015. jún. 17. 15:13
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
9%

Egy 18 éves már felnőtt nem gyerek! Két felnőttről van szó. Lehet hogy egy 18 éves még éretlen,tapasztalatlan de attól még felnőtt, szóval ne gyere 10 éves kislányokkal mert egyáltalán nem ugyan az.

Bár nem vagyok még 30 és párkapcsolatot nem tudnék elképzelni 18 évessel, de szexpartnerem volt 18 éves. Ő viszont a férfias fajtából való volt, idősebbnek nézett ki, a viselkedése is teljesen rendben volt, nem volt gyerekes. És béna sem volt az ágyban. Sztem ha 30 lennék is belementem volna a dologba. Nem hiszem hogy ez baj lenne, mindkettőnknek jó volt és egyikünk sem akart többet a másiktól. Egyáltalán nem másabb mintha huszonévessel lettem volna.

26/N

2015. jún. 17. 20:04
 22/22 A kérdező kommentje:
A 21es igaz, hogy ribi, de jól mondja.:p
2015. jún. 17. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!