Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülye helyzet. Ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye helyzet. Ötletek?

Figyelt kérdés

Szóval:

Van egy lány, akit kezdek nagyon megszeretni, jól kijövünk, minden oké, MSN-en tett is pár félreérthetetlen mondatot.

Viszont a legeslegjobb barátnőjével én nagyon rosszban vagyok, már régóta. Nem tudom, hogy miért haragudott meg rám, de már más téren nemegyszer keresztbe tett nekem. Próbáltam nemegyszer megbeszélni a dolgokat, elhívni egyet sétálni (teljesen tisztességes szándék) és megtudni mit vétettem. De le se sza*ja.

Viszont mostmár kezd a csajból tele lenni a tököm. Ha összejövök a lánnyal a barátnője tuti szét fog robbantani minket.

Szóval: Mit tegyek? Titokban nem akarom tartani előtte

2010. febr. 28. 21:33
 1/6 anonim ***** válasza:
ezt a csajjal beszéld meg(ne a gonosz mostohával xD) h te ilyen meg olyan rosszban vagy vele, és igy ő is más szemmel fogja nézni a mesterkedéseit. és ha a csaj tényleg beléd szeret nem fogja érdekelni h a bnője mit gondol és mit nem. te pedig sz_rd le a kis nyomorékot.
2010. febr. 28. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Írj egy levelet a barátnőjének, hogy kitíltották őket magyarországról és kaptak egy örök vízumot etiópiába és ott kell élniük.
2010. febr. 28. 21:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, miért utál, de még nem is hajlandó beszélni velem.
2010. febr. 28. 21:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet féltékeny arra, hogy neked tetszik a barátnője vagy ijesmi és ezért próbál az utatokba állni.
2010. febr. 28. 21:39
 5/6 A kérdező kommentje:
2: Ha ha mókamester -.-"
2010. febr. 28. 21:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is féltékeny. Akárkire is.:D
2010. febr. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!