Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Jobb lett volna ha nőnek születtek?
Egy komment:
Bárcsak nőnek születtem volna, 2 év alatt bombázó válna belőlem, egész nap csak a külsőmmel foglalkoznék: eljárnék edzeni/kardiozni, mellette még sportolnék valamit, figyelnék a kajára, eljárnék ruhát vásárolgatni, divatosan öltözködnék, szolídan kisminkelném az arcomat, eljárnék kozmetikushoz, ezek után meg támasztanám az elvárásokat a másik nemel szemben, azaz passzívan várnám azt a személyt, aki egy személyben jól néz ki/elszórakoztat/eltart/kapcsolatokkal elintéz nekem, azaz gyakorlatilag megoldja az életem.
Ja és hogy ne tűnjek nagyon butának, valamilyen egyszerű egyetemet/főiskolát is elvégeznék, de csak úgy hobbiból, mert inkább várnám a jackpotot, hiszen az igazi pénzkeresés és a karrier amúgy is a férfiak feladata.
Igen,sokkal jobb lett volna.
A leírás is valós teljesen,ha a mai világot nézzük.
És még mennyi mindent nem is említett,amiben előnyük van.
Ha nőnek születtem volna átlagos külsővel,akkor már több párkapcsolaton is túl lennék.
De mivel férfinak születtem átlagos külsővel,így pedig esélyem sincsen egyetlen nőnél sem,mert alapból elutasítanak.
Munkahelyen ha a nő rosszul van,őt simán kiengedik bármikor a mosdóba. Ha én férfiként rosszul vagyok,akkor sem mehetek ki,ha ott halok meg helyben,mert nekem "bírnom kell".
A nők előre vannak engedve ajtóknál is,szórakozóhelyeken ugye a nőknek most már kell amúgy fizetni belépőt,de kevesebbet,mint egy férfinak.
Ha egy férfit fizikailag bánt egy nő,azon a járókelők csak nevetnek,kinevetik a férfit.
Azonban ha egy férfi bántja a nőt fizikailag,akkor egyből mindenki nekiugrik a férfinak,hogy mit képzel,és azonnal hagyja abba...és még napestig lehetne sorolni mennyi ilyen van ami nekik kedvez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!