Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak meg ilyen ferfiak?
Akiket nem kifejezetten erdekel a divat hanem verbeli ferfiak..nem ugy ertem hogy mint egy osember! olyan aki teljesen normalis es egy magabiztos jokiallasu vezeto tipus aki nem nyafog...nem oltozik ugy mint egy metroszexualis, hanem olyan mint a regi valosagban megszokott "apuka stilus".
Letezik meg ilyen?.. 18/L
Igen, persze! Az én párom is ilyen, most tervezzük a babát is :)
Ugyanez igaz a lányokra is amúgy.
Szerintem én ilyen vagyok. Tudok dönteni, tudok lépni, megfontolt vagyok. Csapatmunkákat mindig én húzom előre(persze a többiek nélkül hiába húznám, ehhez jó társak kellenek), nem nyafogok semmin, teszek a jóért. Átlagosan öltözködöm, inkább a funkcionalitás szempontját veszem figyelembe, mint a divati/piaci elvárásokat. "Apuka stílus" lehetek, gondoskodó vagyok, szeretnek a gyerekek, én is szívesen foglalkozom velük.
Fizikailag viszont nem vagyok a "nagyfőnök", hisz elég sovány vagyok(bár hálát adok az égnek: legalább magas), sok lánynak/nőnek ez kizáró ok. Ezt csak megjegyeztem, nem zavar a dolog, volt már több normális kapcsolatom is.
23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!