Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk! Szerintetek szánalmas, vagy "gáz" az ilyen nő?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-apo..
Itt a kérdése, de a hozzászólásai is elég érdekesek...
Te jo eg...
Ez az a kategoria ami kiveri a 200.000 W-os biztositekot nalam
Nem az hogy nem tud fozni hanem a hozzaallas, o lehet hogy leszarja mit eszik de a gyerekenek fejlodni kell, neki viszont egeszseges koszt kell.
Ijen not, ez se semmi.
Mondjuk nelkuluk se lenne geoid a fold.
Omg ez nő hogy lehet ennyire életképtelen???Elképesztően buta és annyira nagyra tartja magát!Kiakadtam amikor írta,hogy nem tudja mi az a zeller és a karalábé :((!Én élnék,halnék ha egész nap a konyhában lehetnék és a párom kedvenceit főzhetném!Sajnos az ilyen női egyedek miatt utálom,hogy én is ugyanebbe a nembe tartozom...
17/L
4-es vagyok
Bezzeg a konyhapadlón megdugatja magát,de egy kiba.szott húslevest nem tud felrakni főni...szánalmas!
Ez egy kib.szott elkényeztetett r.i.b.a.n.c
Aki csak k.úrassa magát a pasival,és még neki nagy a pofája...
Hát ez kész.
Bezzeg biztos miniszoknyákba jár,amiből kilóg a fél pitsája,meg 20 centis magassarkúkba flangál.
Ja és a 30 centis műkörmökről nem is beszéltem.
Hülye k.u.r.v.a
Pfej..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!