Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek szakítás után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szakítás után, hogy ne érezzem magam ennyire szraul?

Figyelt kérdés
Próbálom elfoglalni magam ( sorozatot, filmet nézek, olvasok, tanulok, napközben nem is vagyok itthon stb.) De végül mindig eszembe jut, hogy mennyivel jobb lenne, ha mellettem lenne és hogy milyen boldog voltam. Soha nem fog már elmúlni? ;(
2015. jún. 15. 14:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmit. Éld az életed, éld túl ezeket az időket, éld meg az érzéseid. Ezt csak az idő tudja elmulasztani, de az mindenkinél változó, hogy mikor. Nekem fél évbe telt. Ne legyél türelmetlen, próbáld elfogadni, hogy most ez van és menj el sok programra másokkal.
2015. jún. 15. 15:25
 2/3 Blanka1100 válasza:
Járj pszichológushoz, mert ő majd segít, én is ezt tettem és jobban vagyok.
2015. jún. 17. 23:35
 3/3 anonim ***** válasza:
az én kapcsolatom 3 évig tartott kezdtem elhinni hogy ő az igazi mégis vége lett. Már fél éve vége de még mindig kegyetlen rosszul érzem magam. Nem hiszem hogy a pszihológus kéne ahhoz hogy tovább lépjek, az idő az egyetlen megoldás. Növeld közben a magabiztoságod hogy jól érezd magad egyedül is. És majd jönni fog valaki jobb. Szerintem, legalább is ebben bízok.
2015. jún. 21. 03:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!