Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok leszakadni az exem facebook-olaláról, mit csináljak?
Természetesen kitoroltem, de nála minden publikus, látom h kivel kavar épp, nagyon rossz. Le is tiltottam már többször, de utána mindig feloldom, hogy láthassam. Ráadásul ez már több, mint egy éve megy így.
Magamat nem tudom törölni, mert a tanfolyamhoz amit végzek, ott van fórum és a munkahelyemről is sok adat, és mindenki itt ér el.
Ez így nem mehet, tudom hü.lye és szánalmas vagyok de mégis hogy hagyjam abba? ki volt/van hasonló helyzetbe?
Hát én a helyedben most megállnék egy percre és elgondolkodnék, hogy mennyire kell ostobának és feltűnési viszketegségben szenvedőnek lenni, hogy mindent nyilvánosan osszon meg valaki. Szerintem halál szánalmas lehet az ex, már bocs. :D
Kell neked egy ilyen...?
Egyébként meg csak akaraterő kérdése.
Meg csinálj egy másik profilt a tanfolyamhoz meg melóhoz, használd azt és akkor nem kell nézned.
Bónusznak meg nyúlj magadhoz és máris rájössz, hogy csak a szex hiányzik nem az ex. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!