Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után 3-4 héttel lehet valaki tényleg szerelmes egy másik személybe, ha előtte szerelmes volt az előző párjába?
Kérdés, mit értünk szerelem alatt. Sokan sokmindent értenek alatta és futottam már bele sokszor abba, hogy másnak mást jelent a szó, és emiatt nem jutottunk dűlőre...
De ha az a kérdés, hogy lehet-e maradéktalanul együtt lenni valakivel úgy, hogy nemrég kirúgták, akkor azt mondom, igen és nem. Az első ilyen alkalom után, hogy kirúgtak, hamar túl tudtam lenni rajta. A második alkalommal nem, és hiba volt belemenni így egy párkapcsolatba, pedig az elsőből indultam ki, mégse jött össze. A harmadik alkalommal próbáltam óvatosabb lenni, de nem sikerült - márminthogy belementem ismét egy párkapcsolatba, és akkor ismételten tudtam maradéktalanul szeretni az illetőt. Szerintem mindegyiket nagyon szerettem, legalábbis amíg jártunk, mindegyiknél az éreztem, hogy nekem ő az igazi, szóval min nagy pofáraesés volt, amikor kidobott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!