Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki merészelte azt kitalálni hogy a magyar nők a legszebbek?
Hol van?
Fogjatok le!
Nem vagyok csúnya.:)
Ha az lennék,akkor is lehetne véleményem a dologról.
Még ha igaz is lenne(ami nyilván nem),de mit ér a szépség kívülről,ha belül semmi?!
A magyar nőkre ez igaz inkább,szóval ha csak a külsőt nézzük,egészen szépek tényleg.De üres fejjel kinek kellenének kapcsolatra mondjuk?
Hidd el,ha külföldre egy európai országba kimész,és megnézed ott milyen nők vannak,még ha nem is annyira szépek mind külsőre,de a hozzáállásuk,az eszük nagyságrendekkel jobb,mint itthon.
És ők nem bunkóznak,meg megaláznak,kinevetnek,ha nem tökéletes külsejű helyes pasi vagy,hanem ott kedvesen,mosolygósan állnak hozzád,meg szeretnének ismerni,és utána sem küldenek el durván,még ha nem is jössz be nekik.
Igen nekem is ezert is jonnek be a kulfoldi ferfik, mert ok azok.
Jol neznek ki, foglalkoznak magukkal, helyen van az ertekrendjuk, mig egy magyar pasi....hat
Ha nok lennetek , ti nektek kellene egy itteni gyerek, most oszinten?
Nekem a romák többsége nem tetszik, mégsem zavar, ha valakinek igen. Nekem úgysem kellenének, aki akarja, vigye őket.
Nem értem, téged miért zavar, ha valakinek tetszenek a magyarok?
Nem zavar.
Az a vicc, hogy kitalálja magára egy nép, hogy ők legszebbek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!