Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki merészelte azt kitalálni hogy a magyar nők a legszebbek?
Hol van?
Fogjatok le!
Ezt csak a pasik mondják: Kifogás....
Sok elvárás mellett 0 melléállás.
Minden népnek a saját női a legszebbek- már legalábbis, szóban. Több országban is jártam, néhányban éltem is, és mindegyikben ez volt a trend- a spanyol lányok, a szerb lányok, az orosz lányok, a román lányok, a francia, az angol, a satöbbi lányok, mind azok a legszebbek, ha éppen abban az országban vagy. Ugyanígy, ha egy híresség jön mondjuk Budapestre, mindig elmondja, hogy hű, a magyar lányok milyen szépek, a legszebbek mindközül, de aztán elmegy Párizsba, ott is ugyanezt fogja mondani.
Szerintem mindenhol találni szép és csúnya nőket, az átlagot viszont nem véletlenül nevezik átlagnak.
Ilyen ártalmatlan túlzásokon kár berágni. Mi férfiak szívesen mondjuk, mert büszkeséggel tölt el, és a lányok/nők is szívesen hallják, mert a bók mindenkinek jól esik. Személy szerint nekem a norvég, svéd szőkék közt is akad rengeteg aki tud tetszeni, ahogy spanyol lányt is láttam már olyan alakkal/mosollyal, hogy csak úgy lestem.
De mint a szülővárosod, vagy ha meghallod az anyanyelved, egy magyar lány nekünk mindig különlegesebb.
Nem a szó egzotikus értelmében, hanem mert a szívünkhöz közelebb állónak érezzük, jobban ismerjük a közös kultúra miatt a gesztusai jelentését, a tekintetét, mindent amivel elbűvöl. :)
27/F
Fogjátok már fel, hogy nem a sportról van itt szó.
Nem a sport fogja meghatározni, hogy kik a legszebbek, legjobbak.
Genetika adottságról van szó, ezen múlik minden.
Elvitte őket a póóni.. a csillámos, a szivárványos. Engem még itt hagyott mert túl gonosz vagyok..
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!