Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoval azok az atlagos fiuk, akik atlagos lanyokat keresnek, (ugyan ez forditva), kb. Ilyen kinezetu emberekre gondolnak ilyenkor?
Atlagos pasik, kepekkel illusztralva:
Atlagos lanyok:
Gerard Butlernek férfias arca van, ami nem szép, de attól még vonzó.
Ahogy Ron Pearlman vagy Al Pacino vagy éppen Vincent Cassel. Egyikük sem egy szépség, mégis nők milliói rajonganak értük, mert van kisugárzásuk és sármjuk.
A sarmrol meg kisugarzasrol meg annyit, hogy azok nem letezo emberek, amiket ezek a fazonok jatszanak. Bar ezt hiaba mondom a lathatoan 3eves szinten letapadt noknek
Epp az a lenyeg, hogy ti olyan mintakat gondoltok atlagosnak /ahogy nezem nehany mumajar csaj egyenesen atlag alattinak/ ami kibqszott fikció. Kitalalt dolog tudjatok...a valosagban nagyon nem leteznek szuperhosok.
Aha ertem ertem akkor megiscsak errol van szo: 'menthetelenul idiota vagy'
Mondhattam volna, hogy okitsad a kiscsajokat, meg mutass ra, hogy nezzenek mar ra a faterjukra, vajon o a vivateve aktualis sztarjara hasonlit e, vagy a valosagos eletben ilyenek az atlagferfiak.
De te valami meghulyult kocka vagy ahogy nezem, had ne kelljen az esztetikai minosegekrol, meg 'atlag'filozofiai olvasatarol vitatkozni.
Mindenesetre kicsit sem meglepo, hogy a fiatal fiuk itt 'sirnak' a mai nokon. Komolyan...
Na csaosztok
Egyébként a második és harmadik srácból is lehetne kifejezetten átlag felettit csinálni.
A másodiknak nagyon rosszul áll az a szemüveg, a harmadiknak meg brutál a haja. Simán mehetne valami olaszos kinézet felé, kicsit hosszabb hajjal. A második helyében meg egészen hosszúra növeszteném,a keretet lecserélném, valami vékony keretre, nagy üveggel és persze egy normálisabb öltözködési stílus...
szóval nem menthetetlenek, sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!