Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoval azok az atlagos fiuk, akik atlagos lanyokat keresnek, (ugyan ez forditva), kb. Ilyen kinezetu emberekre gondolnak ilyenkor?
Atlagos pasik, kepekkel illusztralva:
Atlagos lanyok:
Szerintem ezek nem átlagos pasik.
Az első úgy néz ki, mintha Berényi András rokona lenne, a másik kettő meg félelmetesen néz ki.
A lányok közül az első átlagos, a másodiknak elég érdekes az arca, de előttem már rohadt jól megfogalmazták (XD), a harmadik pedig szép.
Ezek közül a pasik közül egyik sem volt átlagos.
Egy alsóbb kasztba tartoznak.
A lányok közül az első 2 mondható átlagosnak. A harmadik lány pedig csodaszép.
Mondjuk ezt annyira nem értettem.
A nőknek időt kéne szakítaniuk megtanulni sminkelni, megcsinálni a hajukat, és normálisan öltözködni.
A férfiaknak meg találniuk kéne egy jó fodrászt, és megtalálni az elveszett stílusérzékük.
Ennyi.
És már is mindenki azok közt válogathatna akik közt szeretne.
Tökeletes peldaja az a par link, annak a jelensegnek, hogy a nok szamara az atlagos kategoria nem 5nel kezdodik, hanem 6-7 nel.
Ugyanis az elso ket ferfi kb 6-7 es.
Az utolso az atlag ferfi /tudod, a se nem csunya, se nem szep. Nemi aranytalansaggal./
Az elso ket hapsinak kifejezetten arányos arca van.
A noknel viszont jol lotted be az atlagos szintet. Milyen erdekes nem? :-)
Vicc amugy, most olvasgatom a hszeket, es itt fujjolnak a csajok, hogy ezek a sracok mind atlag alattiak:-) :-) Keremszepen, meg vagytok lepodve a gyks pasisirasokon? :-)
Valaki irta itt Gerard Burttlert. Latod, ezeknek ott kezdodik az atlagos. Mert a moziban ezt latjak, ez a meno. Azt mar eszre se vaszik, hogy az utcan a valosagban a ferfiak 70 szazalekanak aranytalan az arca, tipikusan atlagosak. Az elso ket kepen meg mindket srac kifejezetten jokepunek szamit a 70% hoz kepest. Persze, ha hollywoodi szineszeket vesszuk atlagnak, akkor mindenki mas atlag alatti.
A 3. Csajrol nem tudom megnyitni a linket. De pl tok vilagos, hogy az elso ketto atlagos. Ha angelina joli , vagy jessica albat vennenk atlagnak, akkor boven atlag alattiak. Csak a helyzet, h a ferfiak nem vakok, es tudjak, hogy nem jessica albabol latnak tobbet az utcan, hanem a kepen szereplo lanyokbol.
Viszont a kepen szereplo lanyok ugy atneznek a nem buttler kulseju fickokon, hogy fel sem tunik nekik, hogy beloluk van tobb.
Vicces./na meg szomoru is/
Honnan gondolod, hogy nők fújolnak?
Szerintem az első srác nem átlagos, kifejezetten jóképű.
A lányok közül a harmadik sem az.
Úgy tűnik én meg átlag alatti vagyok, mert leginkább a második lányra hasonlítok (ami szerintem az átlagos kéne legyen, mert azért nem is brutál ronda)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!