Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoval azok az atlagos fiuk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoval azok az atlagos fiuk, akik atlagos lanyokat keresnek, (ugyan ez forditva), kb. Ilyen kinezetu emberekre gondolnak ilyenkor?

Figyelt kérdés

Atlagos pasik, kepekkel illusztralva:

[link]

[link]

[link]

Atlagos lanyok:

[link]

[link]

[link]

2015. jún. 13. 18:30
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem ezek nem átlagos pasik.

Az első úgy néz ki, mintha Berényi András rokona lenne, a másik kettő meg félelmetesen néz ki.

A lányok közül az első átlagos, a másodiknak elég érdekes az arca, de előttem már rohadt jól megfogalmazták (XD), a harmadik pedig szép.

2015. jún. 13. 19:30
 12/33 anonim ***** válasza:
91%
Mármint milyen szempont szerint átlagosak?
2015. jún. 13. 19:32
 13/33 anonim ***** válasza:
én személyiséggel tarolok. Tudod milyen zavarba ejtő a lányoknak, amikor szeretik a társaságom, de csak ha nem lát minket senki együtt? A "ne, nem kell haza kisérni" kijelentés elég sokat elárul.
2015. jún. 13. 20:01
 14/33 anonim ***** válasza:
43%

Ezek közül a pasik közül egyik sem volt átlagos.

Egy alsóbb kasztba tartoznak.

A lányok közül az első 2 mondható átlagosnak. A harmadik lány pedig csodaszép.

Mondjuk ezt annyira nem értettem.

A nőknek időt kéne szakítaniuk megtanulni sminkelni, megcsinálni a hajukat, és normálisan öltözködni.

A férfiaknak meg találniuk kéne egy jó fodrászt, és megtalálni az elveszett stílusérzékük.

Ennyi.

És már is mindenki azok közt válogathatna akik közt szeretne.

2015. jún. 13. 22:55
 15/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon is rendben vannak ezek a sracok.Az atlag pasi nem Gerard Butlernel kezdodik
2015. jún. 14. 10:37
 16/33 anonim ***** válasza:
Szerintem mindegyik átlag alatti külsejű.
2015. jún. 16. 22:08
 17/33 anonim ***** válasza:
10%

Tökeletes peldaja az a par link, annak a jelensegnek, hogy a nok szamara az atlagos kategoria nem 5nel kezdodik, hanem 6-7 nel.

Ugyanis az elso ket ferfi kb 6-7 es.

Az utolso az atlag ferfi /tudod, a se nem csunya, se nem szep. Nemi aranytalansaggal./

Az elso ket hapsinak kifejezetten arányos arca van.

A noknel viszont jol lotted be az atlagos szintet. Milyen erdekes nem? :-)

2015. jún. 16. 22:09
 18/33 anonim ***** válasza:
58%

Vicc amugy, most olvasgatom a hszeket, es itt fujjolnak a csajok, hogy ezek a sracok mind atlag alattiak:-) :-) Keremszepen, meg vagytok lepodve a gyks pasisirasokon? :-)

Valaki irta itt Gerard Burttlert. Latod, ezeknek ott kezdodik az atlagos. Mert a moziban ezt latjak, ez a meno. Azt mar eszre se vaszik, hogy az utcan a valosagban a ferfiak 70 szazalekanak aranytalan az arca, tipikusan atlagosak. Az elso ket kepen meg mindket srac kifejezetten jokepunek szamit a 70% hoz kepest. Persze, ha hollywoodi szineszeket vesszuk atlagnak, akkor mindenki mas atlag alatti.

A 3. Csajrol nem tudom megnyitni a linket. De pl tok vilagos, hogy az elso ketto atlagos. Ha angelina joli , vagy jessica albat vennenk atlagnak, akkor boven atlag alattiak. Csak a helyzet, h a ferfiak nem vakok, es tudjak, hogy nem jessica albabol latnak tobbet az utcan, hanem a kepen szereplo lanyokbol.

Viszont a kepen szereplo lanyok ugy atneznek a nem buttler kulseju fickokon, hogy fel sem tunik nekik, hogy beloluk van tobb.

Vicces./na meg szomoru is/

2015. jún. 16. 22:19
 19/33 anonim ***** válasza:
92%

Honnan gondolod, hogy nők fújolnak?

Szerintem az első srác nem átlagos, kifejezetten jóképű.

A lányok közül a harmadik sem az.

Úgy tűnik én meg átlag alatti vagyok, mert leginkább a második lányra hasonlítok (ami szerintem az átlagos kéne legyen, mert azért nem is brutál ronda)

23/N

2015. jún. 16. 22:30
 20/33 anonim ***** válasza:
Gerard Butler is átlag alatti.
2015. jún. 16. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!