Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért bukik a nők nyomasztó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukik a nők nyomasztó többsége a hatalomra?

Figyelt kérdés

Azért írtam, hogy nyomasztó többsége, hogy ne kezdjétek avval, hogy "nem mindenkire igaz".

Úgy vettem észre, hogy a jóképűség, izmosság is plusz pont a nőknél, a pénz is sokat számít, de a döntő tényező a hatalom.

Aki az alfa hím, akinél a hatalom van, arra majdnem minden nő gerjed.

2015. jún. 12. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Tévedsz engem taszít. Ahhoz hogy én egyáltalán egy ilyen faszival két szót váltsak ott más vonalon nagyon kimagaslónak kell lennie (nem pénzbelileg) az adott egyénnek, hogy a taszítás ellenére egyáltalán esélyt adjak egy hosszabb beszélgetésre.
2015. jún. 12. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Milyen hatalomra gondolsz?
2015. jún. 12. 17:59
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
A világ tette őket ilyenné. Ma idehaza jó körülményeket mivel lehet elérni? Talán sok munkával és tanulással? Nem, hanem hatalommal, korrupcióval, protekcióval, egyszóval tisztességtelen eszközökkel. Elég nagy baj ez hogy így van. Még szerencse hogy vannak tisztességesebb országok is, ahol hatalom nélkül, például orvosi diplomával is el lehet érni egymillió Ft feletti fizetést.
2015. jún. 12. 18:02
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Mert a hatalom biztonság. Biztonságban fel lehet nevelni az utódokat.
2015. jún. 12. 18:04
 5/8 anonim ***** válasza:
12%
Mivel én se vagyok piskóta,és erős jellemnek érzem magam,így evidens hogy vagy hozzám hasonlót keresek,vagy erősebbet.Volt gyengébb pasival is kapcsolatom,de nekem az nem jön be hogy én mondjak meg mindent és én irányítsak,miközben ő csak pislog,semmi véleménye,semmihez nem tud hozzászólni.És ennek a pénzhez semmi köze.Mert hiába volt a gyengének pénze,ezzel nem tudta feledtetni a hiányosságait.És igen,nekem egy erős férfire van szükségem indenféle szempontból,mint a nők nagy százalékának.Ez van,ezt kell szeretni.
2015. jún. 12. 18:04
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
ennyi! mert a média kimosta a nők hangyányi agyát is
2015. jún. 12. 18:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert világuralomra törünk! :)
2015. jún. 12. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Ki árulta el a titkunk? Halál reá!
2015. jún. 13. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!