Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok: milyen férfi, nyári szandált vegyek, ami nem néz ki bénán? Küldenétek képeket nem nyomi férfi szandálokról? 28/F
?em zoknival hordanám, hallottam, hogy csajoknak az a legsza.rabbul kinéző dolog, de sztem is nagypapás.
Olyan nyári férfi szandálszerűséget keresek ami nem kockákra meg nagypapákra való.
van ilyen?
csajok, nektek milyen lábbeli jön be egy férfin nyáron? már arra is gondoltam, h megkérek random egy csajt az utcáról, h segítsen már választani
ár nem számít, csak nézzen ki normálisan!
milyen a stilusod? ez a fo kerdes.
Ez laza és kenyelmes, pamut és légáteresztő és egy laza farmer+pamutinges szettet is feldob
Ez már picit "komolyabb" van akiknek a vászoncipő nem jön be. Én ilyet vettem ajándékba a barátomnak.
Ez is jó nagyon [link]
Komolyabb és elegánsabb megjelenéshez ezt ajánlom
papucsba komoly férfi nem jár a városban csak a strandon
én nem ajánlom a papucsot mindennapokra
utolsó voltam
24N
köszi, mentek a zöld pacsik, a scholl az tetszett
tényleg nincsen szépérzékem, mindig az exemre bíztam az ilyesmit, utálok vásárolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!