Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A külsőm vagy a természetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A külsőm vagy a természetem lenne a gond?

Figyelt kérdés

Amikor megismeek valakiket, azokat nem tudom megtartani hosszabb távon és szinte rövid időn belül eltűnnek ill. elkerülnek.

Most barátnőkre gondolok, egyébként szingli vagyok jelenleg és nincs szándékomban kapcsolatot kialakítani, de próbálok új barátokat találni, ami nem is nehéz, de egyszerűen nem tudom őket megtartani.

Először gondoltam, hogy túl változatos világot élünk és ő bennük van a hiba, de aztán megfordítottam a helyzetet és magamat mértem végig.

Szerintem én bennem van valami taszító dolgok a külsömmel és belső természetemben. Makacs vagyok, önfejü, nem vicces és komoly természetü, önnáló egyéniség. Ezeket lehet talán mindet kiszoktam mutatni ill. éreztetni és ez nem tetszik másoknak és elkerülnek, de úgy hogy egy idő után szinte észre sem veszem.

Pár éve Németországban dolgozom, mint ápolónő egy öregotthonban és az élet megtanított önnálóságra és túl komoly is lettem, de amúgy kedves vagyok mindenkihez és segítőkész, de biztosan látszik másoknak az én egyhangú taszító természetem, vagy nem is tudom hogyan mondjam.

Tettem fel egy képet magamról a képfeltöltésbe és ti hogyan látjátok, ha így hirtelen rám néztek??

Környezetemben páran mondták hogy túl magabiztos a viselkedésem ill. kinézetem és túl komoly és nem mernek barátkozni velem, legalábbis ez is egy ok.

[link]

2015. jún. 11. 14:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A képe egyáltalán nem tűnsz komornak. De ha túl sokat ugráltatsz másokat, vagy mindenben mindig neked van igazad, és meg se hallgatod a másikat, az taszító.
2015. jún. 11. 15:41
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2015. jún. 11. 15:43
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy csúnya, ez nem is kérdés! Ha a leendő barátnők irigyek rád, akkor annyit is érnek. Valúszínű, hogy a természeteddel van inkább vm bibi. Nagyon jó jel, hogy önismeretet tartottál, megvizsgáltad, hogy talán Benned van a hiba, és most keresed a megoldást, a fejlődési lehetőséget. Innentől fogva minden csak jobb lesz, ha ezen az úton mardsz!

Ha nincsenek barátaid, gyér a szociális életed, akkor nyilván boldogtalan vagy, és ez ül ki az arcodra, és az egész viselkedésedre. Ez lehet taszító lehet másoknak (komorság, ridegség, nem mosolyogsz, frusztráltság, szeretet hiánya, csupa negatív érzelem). Fogd fel úgy, hogy az emberek nem téged nem akarnak, hanem az a negatív energiaáradatot nem akarják, ami most ideiglenesen benned van.

Ezeket az energiákat meg tudod választani, és akkor idővel szépen rendbe hozod a társas kapcsolataidat is.

Folytatsz vm olyan tevékenységet, ami örömet okoz, és megéled vele a szeretetet? Pl. segítesz másoknak önakaratból, van vm kisállatod, önkénteskedsz, elbeszélgetsz a betegekkel a feladatkörön túl? Élvezed egyáltalán a munkád? Érdeklődsz a kollegáktól, hogy milyen napjuk van, hogy telt a hétvége, viszel házi sütit, megdícséred a frizurájukat? Meghallgatod őket hosszan ahelyett, hogy a saját dolgaidról nyávognál? szorítsd kicsit háttérbe az egod, meglátod hatásos lesz.

És még egy apróság: Milyen területen élsz NÉmeto-ban? Multikulti a város, vagy zömmel csak németekkel vagy? Ha ez utóbbi, akkor sajnos azt is számba kell venni, hogy ők nem annyira nyitottak felénk. Távolságtartóak, és maradnak a saját köreiknél. Én is kint dolgozom, de nagyon multikulti a város és a cég is. Egy echte némettel nem alakítottam ki még barátságot, viszont a bevándorlókkal, és egyéb gyökerekkel rendelkező "németekkel" annál inkább.

2015. jún. 11. 15:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Vagy természeteddel van a baj, vagy csak a legjóképűbb pasikat veszed észre.
2015. jún. 11. 15:56
 15/17 Estienne ***** válasza:
Szerintem szó nem volt pasikról.
2015. jún. 11. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Hmm Külsővel nem lehet baj nagyon vonzó nő vagy , és a nők körében általában nem baj az ha a barátnő szebb ez még nem okoz problémát szerintem barátkozásban , hiszen jó egy vonzó ember társaságában mutatkozni.....

Belsőre a leírtak alapján viszont nem lehetsz annyira megnyerő....makacs,önfejű,nem vagy humoros....na ezek már elég nyomós oko amik miatt elkerülnek az emberek...a barátokban az a jó ha viccesek, jókat lehet velük nevetni ,szórakozni, élményekkel gazdagodni ....önfejűség, makacsság is tud gondot okozni hiszen minek barátkoznék olyan emberrel aki csak a saját véleménye érdekel? Engem ez taszítana :) Barátként olyan embereket válogatunk akikkel jól érezzük magunkat, humorosak, segítőkészek, empatikusak, megbízhatóak, őszinték, nem túl komolyak hiszen kirázna a hideg ha túl komoly lenne valaki mintha a főnököm lenne......nehéz leírni h milyen egy szimpatikus ember hiszen mindenkinek más és más mindenkinek más típusú/beállítottságú barátai vannak....De te tehetsz csak érte h megkedveltesd magadat másokkal avagy falakat húzol fel

2015. jún. 11. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
és minek kell csücsöríteni?
2015. okt. 7. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!