Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl jó nő lenne hozzám? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó nő lenne hozzám? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt egy lánnyal, aki konkrétan tökéletes... gyönyörű az arca, jó alakja van, csinosan öltözködik, egyetemre jár, okos, mindenkivel kedves, aranyos, bárkivel megtalálja a közös hangot, ezen kívül sportol és még bulizni is lehet vele, arról nem is beszélve, hogy az ágyban is baromi jó. ezek miatt rengeteg fiú össze akar vele jönni, bulikban is leszólítják állandóan, nem hagyhatom 2 percre se egyedül... tudom, hogy nem csalna meg de egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen lány hogy szerethet engem amikor külsőre nem vagyok egy ideális pasi, sőt.. és még belsőre se érek fel hozzá
2015. jún. 11. 14:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Veletek fiúkkal az a baj, hogyha elutasít titeket egy lány, akkor egyből minden nőre kígyót-békát mondtok, vagy mély depresszióba estek, hogy sose lesz barátnőtök. Aztán összejöttök egy lánnyal, aki szép is, okos is, és még jófej is, és akkor meg az a probléma, hogy túl jó csaj. Meg vagytok róla győződve, hogy a szép, okos, kedves lányok csak Brad Pitt féle híres, gazdag, jóképű pasikkal járhatnak. Szerintem meg minden ember más, mindenkinek más értékek fontosak. Miért hihetetlen, hogy divatos külső, vastag pénztárca és nagy kocsi nélkül is tetszhettek egy lánynak? Nem minden nő csak a pénzre és a menőségre hajt, vannak fontosabb dolgok is!
2015. jún. 16. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!