Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl jó nő lenne hozzám? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl jó nő lenne hozzám? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyok együtt egy lánnyal, aki konkrétan tökéletes... gyönyörű az arca, jó alakja van, csinosan öltözködik, egyetemre jár, okos, mindenkivel kedves, aranyos, bárkivel megtalálja a közös hangot, ezen kívül sportol és még bulizni is lehet vele, arról nem is beszélve, hogy az ágyban is baromi jó. ezek miatt rengeteg fiú össze akar vele jönni, bulikban is leszólítják állandóan, nem hagyhatom 2 percre se egyedül... tudom, hogy nem csalna meg de egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen lány hogy szerethet engem amikor külsőre nem vagyok egy ideális pasi, sőt.. és még belsőre se érek fel hozzá
2015. jún. 11. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4%
Keress egy olyat, aki miatt nem kell idegeskedned. Valószínűleg azért van veled, mert tudja, hogy tudod, nála jobbat nem fogsz kapni és nem kell igyekeznie, hogy megtartson téged.
2015. jún. 11. 14:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
örülj neki ha nem lenne barátnőd akkor az lenne a bajod
2015. jún. 11. 14:33
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Az is egy lehetőség, amit az első írt. Én viszont arra gondolnék, ha szép, csinos és kedves, kb. mindenki meg akarja dönteni, de senkit nem érdekel, ki ő valójában. Te nem csak gumibabát látsz benne. Egy okos nő nem igazán foglalkozik olyan alakokkal, akik buliban rátapadnak a külsejéért, még ha nem is elég bunkó hozzá, hogy elküldje őket a fenébe.
2015. jún. 11. 14:35
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Talán pont annak ellenére is az esete vagy, hogy nem tartod magad csúcskategóriás jó pasinak. Ilyennek tetszel neki, ahogy kinézel és ilyennek szeret, amilyen belül, emberileg vagy. Lehet, pont egy olyan lányt fogtál ki, aki nem a pénzre és a trendiségre hajt, hanem értékeli, hogy egy szerény, normális srác vagy. Sok boldogságot nektek! :)
2015. jún. 11. 14:39
 5/11 anonim ***** válasza:
igazi férfi nem mond soha olyat hogy túl jó egy nő hozzám :D még viccből sem,így a te esetedben ez igaz lehet,szóval keress egy olyan átlagosat mint te vagy,és boldogok lehettek,kisebbségi komplexed nélkül :)
2015. jún. 11. 14:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

ezt én is megéltem, csak úgy, hogy ezt nekem konkrétan megmondta a barátom annó.

10 éve a férjem, pedig a korkülönbség is akkora volt köztünk, hogy mindenki problémázott (főleg, hogy falun laktam) de ha én egyszerűen őt szerettem/szeretem??

én egyetemre jártam, ő meg egy 'egyszerű buszsofőr' volt. úgy foglalkozott velem mint soha senki. pl. nekem annyira jól esett, hogy emlékezett a születésnapomra. nem egyszer megéltem, hogy jaaa, ma van a szülinapod. isten éltessen... ez volt egy régebbi barátom.

lehet, hogy egyszerűen te csak olyan dolgokra, apróságokra is figyelsz amire a körülötte lévők nem. sztem simán lehet, hogy téged megismert belülről és téged szeret. és ez el kell hinned!!! ha tényleg jó a kapcsolatotok és tényleg bízol benne, akkor ne rontsd el azzal, hogy: elég jó e hozzám?? ez butaság. csak rá figyelj és legyetek boldogok!

ja és még vmi: nekem ezt anyukám mesélte mindig, hogy mikor ő volt tizen-huszon éves, ugye akkor is voltak nagyon menő, jóképű csávók körülöttük. és a legjobb barátnője nagyon szép volt és rengetegen hajtottak rá, mégis egy olyan férfihez ment hozzá, aki éppenséggel akkoriban nem volt egy nagy főnyeremény... majd jött a 25dik házassági évfordulójuk, ahol nagyon sokan voltunk és jöttek nagyon régről ismert emberek is, olyan férfiak is, akik annó nagyon nagyon jó képűek voltak. és ott állt anyum barátnőjének a férje és egy régi-jóképű pasi és hihetetlen volt, de 25 évvel később sokkal jobban nézett ki a férj, mint a régen jóképű pasas...

na ebből most nem tudom mit lehet érteni, mert ma nem vagyok magyarázós formában, de azért remélem, hogy átmegy a lényeg :)

2015. jún. 11. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

"Túl jó nő lenne hozzám?"

Ember, ez egy igazi lúzer felfogás. Nem, verd ki a fejedből ezt a hülyeséget. Te faxa csávó vagy. Nagy király. Azok a kis s*ggdugaszok a nyomodba nem érnek. Senki. Te vagy a legjobb.

Komolyan, koma így kell hozzáállni az élethez, mert ha nem vagy céltudatos, magabiztos, ki, ha én nem típus, akkor mihamar földet szórnak rád.

Szedd össze magad.

2015. jún. 11. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

És arra nem gondoltál, h ő Téged olyan tökéletesnek lát, mint Te őt, és el nem cserélne soha semmilyen másik menő, okos, gazdag, jóképű csávóért?

Ne gondolkozz ezen a "túl jó hozzám" marhaságon!

2015. jún. 11. 16:07
 9/11 anonim ***** válasza:
10%
Dobd ki minél előbb! Átver téged, kihasználja, hogy valaki törődik vele, közben pedig ki tudja, hányan kefélik. Olyan nincs, hogy egy lány őszintén szeret egy olyan srácot, aki rosszabbul néz ki nála.
2015. jún. 11. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
Böszme Feri jól mondja. Mostan te vagy a bulibáró. Használd ki. :D
2015. jún. 11. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!