Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl jó nő lenne hozzám? Mit csináljak?

ezt én is megéltem, csak úgy, hogy ezt nekem konkrétan megmondta a barátom annó.
10 éve a férjem, pedig a korkülönbség is akkora volt köztünk, hogy mindenki problémázott (főleg, hogy falun laktam) de ha én egyszerűen őt szerettem/szeretem??
én egyetemre jártam, ő meg egy 'egyszerű buszsofőr' volt. úgy foglalkozott velem mint soha senki. pl. nekem annyira jól esett, hogy emlékezett a születésnapomra. nem egyszer megéltem, hogy jaaa, ma van a szülinapod. isten éltessen... ez volt egy régebbi barátom.
lehet, hogy egyszerűen te csak olyan dolgokra, apróságokra is figyelsz amire a körülötte lévők nem. sztem simán lehet, hogy téged megismert belülről és téged szeret. és ez el kell hinned!!! ha tényleg jó a kapcsolatotok és tényleg bízol benne, akkor ne rontsd el azzal, hogy: elég jó e hozzám?? ez butaság. csak rá figyelj és legyetek boldogok!
ja és még vmi: nekem ezt anyukám mesélte mindig, hogy mikor ő volt tizen-huszon éves, ugye akkor is voltak nagyon menő, jóképű csávók körülöttük. és a legjobb barátnője nagyon szép volt és rengetegen hajtottak rá, mégis egy olyan férfihez ment hozzá, aki éppenséggel akkoriban nem volt egy nagy főnyeremény... majd jött a 25dik házassági évfordulójuk, ahol nagyon sokan voltunk és jöttek nagyon régről ismert emberek is, olyan férfiak is, akik annó nagyon nagyon jó képűek voltak. és ott állt anyum barátnőjének a férje és egy régi-jóképű pasi és hihetetlen volt, de 25 évvel később sokkal jobban nézett ki a férj, mint a régen jóképű pasas...
na ebből most nem tudom mit lehet érteni, mert ma nem vagyok magyarázós formában, de azért remélem, hogy átmegy a lényeg :)

"Túl jó nő lenne hozzám?"
Ember, ez egy igazi lúzer felfogás. Nem, verd ki a fejedből ezt a hülyeséget. Te faxa csávó vagy. Nagy király. Azok a kis s*ggdugaszok a nyomodba nem érnek. Senki. Te vagy a legjobb.
Komolyan, koma így kell hozzáállni az élethez, mert ha nem vagy céltudatos, magabiztos, ki, ha én nem típus, akkor mihamar földet szórnak rád.
Szedd össze magad.

És arra nem gondoltál, h ő Téged olyan tökéletesnek lát, mint Te őt, és el nem cserélne soha semmilyen másik menő, okos, gazdag, jóképű csávóért?
Ne gondolkozz ezen a "túl jó hozzám" marhaságon!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!