Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tisztelt hölgyek, milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztelt hölgyek, milyen állása legyen egy férfinak, amire azonnal így reagálnátok?

Figyelt kérdés

Röviden, hatásosan egy mémben szeretném kifejezni ezt a reakciót: [link]

Milyen állást, munkahelyet, munkakört tartanál visszataszítónak egy férfi esetén? Egy brókert a munkaköri sóhersága, blöffölései miatt? Egy géplakatos a nagyvilágban történő tájékozatlansága miatt? Egy hivatásos testépítőt, mert naponta több tucat gyönyörű lány venné körül? Kire mondanád azt azonnal az állása alapján, hogy "köszi, de ebből a férfiból nem kérek"?

2015. jún. 11. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
politikus, belőlük elég annyi, amennyit a hírekből kapok, anyám túl sokat is foglalkozik velük
2015. jún. 11. 12:54
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
Egy brókert, multicég tulaját, minden olyat, akik az emberek kizsákmányolásából élnek és csak a profit érdekli.
2015. jún. 11. 13:14
 13/19 anonim ***** válasza:

olyan állás, ami szinte egyből vonzza magával, hogy keveset fogom látni és nehéz lesz vele programokat szervezni- a korábban említett kamionsofőr is ide tartozik például, de a szórakoztatóipar és a vendéglátóipar tagjait is ide sorolom.

ezt leszámítva ha meg tud belőle élni és őt magát örömmel tölti el a munkája, akkor valóban tökmindegy.

2015. jún. 11. 14:21
 14/19 anonim ***** válasza:
39%

#1 vagyok.

Én nem az állása alapján ítélem meg a férfit, nem is elsődleges az ismerkedésnél. Legyen művelt, jóhumorú, emberileg értékes és találjuk meg az összhangot. Ha megvan a szikra, akkor olyan munkát vállal, amilyet szeretne, nem hagynám el, csak mert az a munkája ami. Úgy gondolom egy bűnözőnél, vagy politikusnál, vagy másokat kizsigerelő házalónál nincs meg az az általam támasztott emberi érték, amit a társamtól elvárok. Így nem a munkáján bukna el. Ha meg megvan, akkor valószínű a munkája is olyan, ami nem taszít.

Szóval nálam nem releváns a munka a partnerkeresésnél.

2015. jún. 11. 16:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Még mindig első: a géplakatosok között is van olyan, aki művelt. Ritka, de van. Apukám segédmunkás volt, mégsem találkoztam még máig sem nála műveltebb emberrel.

De hajtottam már el olyan embert is, aki menő állásban dolgozott, mégis mikor megtudta, hogy programozó vagyok annyit mondott lelkesen és büszkén, hogy ő is egész profi szinten használja a word-öt...

2015. jún. 11. 16:19
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem allas alapjan valasztok part.
2015. jún. 11. 19:20
 17/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, tudod egyáltalán mit csinál egy bróker, vagy mi mindent csinálhat egy közgazdász?

Amúgy miért utálod a nőket? És ha ez így van, miért érdekel a véleményük?

2015. jún. 12. 04:16
 18/19 anonim ***** válasza:

politikus, rendőr, bróker...

vagy mondjuk, ha vágóhídon dolgozik, szerintem ez lenne a legnagyobb fejrázós nem.

2015. jún. 12. 10:01
 19/19 anonim ***** válasza:

Igazából engem egy szakma sem tazsítana úgy egy pasinál, mint a politikus, és nem csak azért, mert fehérgalléros bűnözőnek tartom a mostaniakat, de azért is, mert anyám állandóan rá van kattanva a politikára, és többet foglalkozik velük, mint a családdal.

A bűnöző nem munka, de nyilván az sem igazán vonz.

A többit még lehet azért kezelni, ha mellette normális ember, vagy ha megvetendő munkája van, de inkább csak átmeneti, vagy kiegészítő (MLM ügynök, ebből tovább lehet menni mondjuk céges Sales területre, ha valaki ráérez, és az már nem lenyúlás, hanem normál kereskedelem).

Apámnak olyan szakmája van, hogy míg aktív volt, halálos vasúti balesetekhez járt ki helyszínelni. Otthon nem volt téma soha az aktuális eset. Utólag aztán mikor kérdezgettünk, akkor volt, amit elmesélt. Én nem biztos, hogy tudnám csinálni, azért elég csúnya dolgokat látott (és hallott).

2015. jún. 12. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!