Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mit reagálnátok, ha valaki ezt mondaná nektek? XD
Először is nem az a fontos, hogy mit mond valaki hanem, hogy ki mondja.
Az ilyen szócsaták olyan primitív és buta dolog.
Szerintem nem érdemes ilyenbe belemenni, csak arra a szintre süjjedsz le te is.
Lehetne egy ilyet válaszolni, hogy "Az én anyám legalább simogatott. Te olyan csúnya vagy, hogy csak bottal nyúlt hozzád és a kaját is úgy dobtál eléd"
semmit, ilyenre jobb nem is reagálni, nem süllyednék le az ő szintjére
de ha legalább valami eredeti lenne... ezt a "viccet" már több helyen is olvastam
Ezeket azért mondják, hogy utána nevethessenek a dühös reakcióján az embernek.
Mosolyognék és megmondanám, hogy ez nekem nem újdonság.
(mármint tudok róla, hogy csak azért voltam simogatva, hogy a testvérem ne féljen tőlem)
5
hát számít h ki mondja, és h kik előtt. nem lesüllyedni a szintre sokszor azt eredményezi h utána mindig beszólogatnak többen és néha egyszerre is. szoval csoportokban nem tudod kikerülni h ne szolj vissza.
utcán meg mondhatsz bármit a mellett h eltervezed mit teszel ha feléd kezd el menni az illető. Én jártam már úgyis h visszaszoltam még közelse olyat mint ami hazugsággal illettek, mégis föld darabbal dobott meg egy duplaéves fószer. érdekes szitu volt. De aki nem tudna leverni annál nincs értelme hagyni magad ha tudod h nem utoljára találkoztatok mostanában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!