Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik alak szebb egy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik alak szebb egy 20 feletti nőn?

Figyelt kérdés

A 12-17 éves tinilányok extrém kivételektől eltekintve mind nagyon vékonyak, szóval ezért is tettem hozzá, hogy 20 felett.

1.

[link]

2.

[link]

2015. jún. 10. 09:01
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
2!!!Mert csajos;)))
2015. jún. 10. 13:21
 22/26 anonim ***** válasza:

1.

A 2. kb. gusztustalan.

2015. jún. 10. 14:52
 23/26 anonim ***** válasza:
Végül is mindkettő.
2015. jún. 10. 17:52
 24/26 anonim ***** válasza:

Az mit sem változtat a dolgon, hogy 20 felett vagy alatt, nekem mindenféleképpen a 2.

Rákérdeztél az egyik válaszolónál arra, hogy miért?(elméletileg, bár pont van a végén) Fogalmam sincs, egyszerűen az tetszik. Te sem tudod megindokolni nagyon, hogy miért az a kedvenc ételed, színed, stb, illetve miért az a tipusú fiú(remélhetőleg) tetszik neked külsőre. Max annyit tudok mondani, mert vékony az ideálom. De attól még hogy vékony, lehet csúnya teste és természetesen ott az arc is.

2015. jún. 10. 19:29
 25/26 anonim ***** válasza:
Ez az arc formájától és egyéb tényezőtől is függ, de talán a 2.
2015. jún. 10. 21:12
 26/26 anonim ***** válasza:
Nekem az 1-es. Azon csodálkoznék hogy a 2-es befogadna e tövig. Olyan csontkollekció.
2015. jún. 10. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!