Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy az átlag alatti szépséggel megáldott lányoknak/nőknek mindig van valakijük?
saját példámat hoznám fel exemről,ahol is egy szakítás utáni mélypontomból fakadóan összejöttem egy átlag alatti szépséggel rendelkező lánnyal, először szégyelltem is felvállalni ,de később nem érdekelt, aztán ahogy jobban megismertem teljesen ledöbbentem , férfi modell szintű volt az előttem lévő kanja, azelőtt is egy olyan sráccal járt,aki szintén nem mondható csúnyának és képes lett volna ott hagyni a jelenlegi gyerekét és családját, ezért a lányért még kapcsolatunk alatt is jöttek az exei a különböző felkérésekkel, meg a jelenlegi palija is,akivel lelépett tőlem és,aki két évig udvarolgatott neki és most is fülig szerelmes belé.
Nekem az első éjszakán szállt el az a bizonyos rózsaszínköd ,amikor kiderült, hogy nem áll a cerka rá úgy,ahogy kéne, nem csak nekem neki is vérciki volt. Egyszerűen nem fér a fejembe,hogy az ilyen átlag alatti szépséggel rendelkező nők,hogy tudnak ennyi férfit meghódítani?
30: Ja. szóval te nem azt szoktad mondani, amire gondolsz, ezért másról is ezt feltételezed? Így már értem.
A teféléddel nem lehet beszélgetni, mert bármit állít a beszélgetőpartner, te jobban tudod, hogy mit akart ahelyett mondani, mint amit mondott.
Akkor nem is erőlködöm többet.
Hát figyelj magyarországon áltagban 10 nőből 5-6 átlagosan szép 1 átlag feletti és a maradék 3-4 átlag alatti és lehet most nem is túloztam,mert tényleg jól állunk a nők szépsége terén más országokhoz képest és ezt tapasztalatból mondom. Szerencsére nálunk nem rózsaszín vízilovakkal van tele a padlás ,sokat gondolkodtam mi lehet ennek az oka és elvileg egy olvasztótégely a kárpát medence ahol kaptunk délről északról nyugatról és keletről is géneket az évszázadok során
+ és ez nagyon áll, az átlag keresetű emberek itthon nem zabálják túl magukat nyugathoz képest,ahol azért eléggé elterjedt az (gyors)étterem/bár/kávézó kultúra és az elkényelmesedett életmód ami hízáshoz vezet,gondolj bele sok pénzed van nem fogsz azon gondolkodni az étteremben,hogy hány koktélt igyál vagy mit egyél.
Pár szóban leírva tehát, genetika + átlag keresetű életmód adja ki ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!