Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az hátrány a csajozásnál ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az hátrány a csajozásnál ha kitűnő vagyok?

Figyelt kérdés
7-es vok és fél évkor kitűnő voltam de egyáltalan nem vagyok stréber és nem tanulok sokat. 13/F
2010. febr. 27. 20:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az előző válaszolónak teljesen igaza van... Akik leszolják a jó tanulókat azok vagy irigyek vagy sík h.lyék :) A foci paraszt sport???? LŐDD LE MAGAD! A világ legnépszerűbb sportja...Jah és még jó, hogy nem órákat koczkulsz helyette :D
2010. febr. 27. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
nem paraszt sport a foci, de nézz rá, hogy kik űzik és kik járnak ki meccsre... Ez sok sztereotípiát vállt ki az emberekből...
2010. febr. 27. 21:51
 13/15 anonim válasza:

Hát én véleményem, de szerintem nem hátrány. Vagyis nekem bejönnek az okos srácok. Nem azt mondom, hogyha valaki nem tanul jól akkor annak esélye sincs, de ha valaki okos avval semmi bajom.

Viszont az ha cigizel az az igazi hátrány. A csajok így én sem nem szeretik a cigi szagot, ráadásul ettől nem menő leszel hanem béna.

A foci meg jó sport fiúknak való, folytasd nyugottan és inkább menny le edzeni, mint cigizni.

:D Ennyi

2010. márc. 23. 20:00
 14/15 anonim válasza:

Elég szomorú, hogy itt tartunk... attól kell félni, h ciki, ha vki jól tanul... a kitűnőség általában a szorgalmat tükrözi, nem az okosságot, de ha te alig tanulsz és kitűnő vagy... az igen. Én szeretem az okos fiúkat, elbeszélgetek a kevésbé értelmesekkel is, de csak értelmes, okos fiúval járnék. És ha még sportolsz is... a cigiről meg annyit, hogy én is dohányzom és szeretem a cigis fiúkat, de a hivatalos verzióm az, h fúj, rossz, büdös, egészségtelen, ne csináld :) menőbb, ha egészséges vagy és még okos is. Az ilyen srácoknak van esélye az értelmes, értékes lányoknál.

19/L

2010. máj. 20. 04:12
 15/15 anonim válasza:

előző vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy vigyázz, nehogy túlságosan elszállj magadtól, mert a jó képességű, magas teljesítményű embereknél ez szinte mindig gond, tapasztalatból mondom. :)

Persze, magadban jó ha tisztázod, hogy jobb vagy, mint a nagy átlag, és ha le is nézed az ostoba embereket, (ami egyébként nem szép dolog, mert senki sem tehet arról, hogy milyenek az adottságai)akkor se kezeld le őket.

És óvakodj a buta, de szorgalmas, törtető, erőszakos emberektől, mert képesek a szerény okosakat brutális, káros és visszataszító egoizmusba és önteltségbe taszítani. Megint tapasztalat :)

2010. máj. 20. 04:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!