Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a mai tini fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a mai tini fiúk mennyire élnek azzal a jogukkal, hogy kezdeményezhetnek egy lánynál?

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 19:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nemvagyok se meleg, sem emós, 15 vagyok, fiú, és én sem nagyon szoktam kezdeményezni, az email meg msn azért jó, mert ott nem kínos a csend, ha nincs miről beszélni, ott megjátszhatod magad, ami élőbe nem a legegyszerűbb, volt már, hogy odahivatott magához 1 lány, de nem jött be. Ott van bennünk az érzet, hogy mivan, ha lepattint? Tudom, nemszámít, nem veszítek vele semmit, de rontsa az önbizalmamat, az egómat, és lehet, ha ismeri a haverokat, és szemét csaj(még ha nem ismered akkor) elmonja, hogy bepróbálkoztál nálla, akkor a haverjaid, saját magad, a csaj előtt is beégsz, ami gáz. Ezért, szerintem..
2011. okt. 21. 15:30
 12/17 anonim ***** válasza:
mert a lanyok 98%-a ugy kidob és megaláz hogy akkor nincs kedvünk már teperni
2011. okt. 31. 11:49
 13/17 anonim válasza:
én nem mernék oda menni egy fiúhoz hogy kezdeményezzek és igen tudom hogy ez a 21. század de akkor is. szerintem akkor is a fiúnak kell kezdeményezni . 15/L
2011. okt. 31. 11:50
 14/17 anonim ***** válasza:
11:49 vagyok,meg szerintem a fiúk udvariasabban utasítjak vissza a lányt
2011. okt. 31. 11:53
 15/17 anonim válasza:
régebben én oda mertem menni egy lányt leszólítani de mára már inkább hanyagolom most komolyan nem kell pénzesnek lenned meg szépnek csak legyen jó dumád(kommunikációd)de mivel nekem sajna nincs és a csajszi látja ezt rajtam akkor már a 80%-ról hogy összejössz a kiszemeltel lecsökken 0-ra !
2011. okt. 31. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Én sose kezdeményeztem még egy lánynál se mégis már a 3. komoly bnőm van :P Szóval erről ennyit h a lányok nem kezdeményeznek ha meg akar szerezni egy lány akkor ő is meg fogja mozdítani a seggét. Csak ehhez persze el kell tudni adni magad :P

18/F

2011. okt. 31. 12:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Valaki írta már előttem, hogy nem kell se gazdagnak, se igazán helyesnek lenned, ha jó a dumád, és ez így igaz. A lányok azt szeretik, ha egy fiú magabiztos, és tudja mit csinál. Aki nem így tesz, azt le fogják koptatni. Én nem vagyok egy jóképű srác, de mindenki azt mondja, hogy hihetetlen dumám van, ha kell lehazudom egy csajért a csillagokat is az égről. Ha valakinek nincsenek meg az adottságai külsőre a csajozáshoz, 2 dolgot tehet:

1: megvillantja a pénzed (én nem teszem, mert nem akarok olyan csajt, aki ezért van velem.)

2: megtanul hazudni, mint a vízfolyás, és azt mondja nekik, amit hallani akarnak.

Én személy szerint a másodikat választottam, persze ennek pedig ott van az a hátulütője, hogy nagyon gyorsan eljátszhatja az ember a becsületét, a szavahihetőségét.

Srácok, ez egy olyan játék, ahol annyi az esélyed nyerni, mint a lottón. Ha nem sikerül, próbálkoznod kell újra, ha pedig sikerül, leírhatatlanul boldog leszel. Aki okosan játszik, az bármit elér.

Ez egyfajta felkészítés is lehet az életre, ha itt magabiztosan helyt állsz, akkor máshol is menni fog.

2011. okt. 31. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!