Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mai tini fiúk mennyire élnek azzal a jogukkal, hogy kezdeményezhetnek egy lánynál?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 19:33
1/17 anonim válasza:
Tessék? Egy lánynak nincsen arra joga, hogy kezdeményezhessen egy fiúnál?
2/17 A kérdező kommentje:
19:35
Persze, hogy van, ez már a 21-dik század. Csak sajnos sok sok lány nem képes ezt megtenni, vagy elvből ("hódítson csak meg ő"), vagy félénk. Meg hát "elvileg" a fiú lép.
2010. febr. 27. 19:37
3/17 anonim válasza:
Semennyire, én nem merek kezdeményezni pl. mert a lányok elvárásainak még nem felelek meg, majd ha a rakat elvárásnak megfelelek utána fogok kezdeményezni, az még1-2év.
4/17 anonim válasza:
Őszintén megmondom fogalmam sincs, én már nem vagyok tini, így csak az itteni kérdések szolgálnak alapul, de szerintem a fiúk egyre inkább félnek kezdeményezni. Nézd meg a kérdéseket, mindegyik msnezni meg e-mailezni akar a lánnyal, odalépni egyik sem akar. Szóval szerintem egyre kevésbé.
5/17 A kérdező kommentje:
19:40
Nekem is pontosan ez a véleményem. És ezért kezdtek el lépni a lányok is!
2010. febr. 27. 19:45
6/17 anonim válasza:
mert a mai tini fiúk emósok és melegek...
7/17 anonim válasza:
nálam eddig mindig kezdeményeztek.... lehet régimódinak tartod,de basszus, nem kell egy olyan nyápic aki még leszólítani se mer... abból mi lesz később??? hát papucs... vagy,érzi hgoy nyert ügye van,és én leszek a papucs. igenis dolgozzon meg értem,akkor értékelni fog.
8/17 anonim válasza:
Utolsó, és a férfi nem érték?Érte nem kell megdolgozni igaz?
Én pl. csak először nem merem megszólítani, ha a lány szólít meg akkor utána gond nélkül megy minden.Olyan ember meg nincs aki semmitől nem fél.
9/17 anonim válasza:
Egy lány úgysem fog megszólítani, ha csúcspasi vagy akkor sem. Nekem voltak hűdeszuper kinézetű pasi ismerőseim és soha sem mondták, hogy egy lány is megszólította volna őket, hogy gyere el randizni. Ha nem a pasi lép, akkor lehet te Tom Cruise is, akkor nem lesz az egészből semmi. A lányok 99%-a elvből nem is fog kezdeményezni. Meg amúgy is, hogy nézne ez ki, hogy a lány teper a fiúért. Az olyan mintha a farok csóválná a kutyát.
10/17 anonim válasza:
Mi pasik meg alapból nem nagyon merünk, mert a legtöbb lány flegmán levakar minket magáról. Mert ha jól is nézel ki, de nem vagy egy hűdepénzes pasas, akkor gyakran lapátra kerülünk. Persze ha ronda lennék, de lenne 50-80 millióm, akkor más lenen a helyzet. Akkor kaszálni tudnék a mai lányok között, még a rondaságom ellenére is. Csakhát nincs se 50, se pedig 80 millióm. De még 30 om sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!