Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig fogynak azok akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig fogynak azok akiket elhagyott a párjuk?

Figyelt kérdés

Rengeteg olyan ismerősöm van akiket ha elhagynak, fogynak néhány kilót.

Az lehetséges hogy valaki pont többet eszik inkább és hízik ilyenkor?

Fordítva is lehetséges?

2010. febr. 27. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Én fogytam, nem is keveset.
2010. febr. 27. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Igen fordítva is lehetséges. Van aki ha szomorú nem tud enni és van aki meg olyankor eszik sokkal többet.
2010. febr. 27. 18:54
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg edd meg magad.
2010. febr. 27. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Én 18 kilót fogytam. És az a gáz, hogy főleg izomból. Srác voltam.
2010. febr. 27. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem szerencsére még nem kellett szakításon átesnem (de valószínű, hogy nemsoká mégis elválnak útjaink). Azt viszont tudom, hogy ha szomorú vagyok, talán még több csokit is eszek, ezért lehet hogy híznék, de talán lefoglalnám magam valami sporttal, ha szerelmes vagyok, akkor koplalok.
2010. febr. 27. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
én ha szomorú vagyok, eszek. rossz szokás de ez van. szóval én valószínűleg híznék. de remélem nem fogunk szakítani mostanában:)
2010. febr. 27. 19:17
 7/10 anonim ***** válasza:
én olyankor hízni szoktamm:S
2010. febr. 27. 19:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Wáááhhh :D:D:D:D 21/L egyébként :D
2010. febr. 27. 19:25
 9/10 anonim válasza:
Én 12 kilót fogytam... és mondhatni sokkal jobban nézek ki így:) most okés, híztam 2 kilót(hála a barátomnak), de általában 55 kiló vagyok:)
2010. febr. 27. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:
én is fogytam. Míg vele voltam, csak az evés adott örömet. Mikor külön mentünk, abszolút nem kívántam a kaját, más dolgok kötöttek le:)
2010. febr. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!