Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott a barátom. Most mit tegyek?
Figyelj! Én is így jártam, a különbség az volt, hogy én vetettem véget a kapcsolatnak. Illetve nem is tudom, hogy az utolsó hónapokat kapcsolatnak lehet-e egyáltalán nevezni...
Nekem nem kell olyan ember, aki ilyen gyorsan megun. Egy ember szerelme egy kapcsolathoz édes kevés.
Ez volt kicsivel több mint két hónapja. És mostmár nem nagyon bánkódom miatta. Aki menni akar, menjen. Te is boldogabb leszel egy olyan társ mellett, aki igazán szeret.
Nekem is ugyanúgy hazudozta, hogy szeret. Utána derült ki, hogy már régesrég nem kellek neki. Én pedig legjobban a hazugságot utálom. Ez gerinctelenség a javából. Tudom sokan csináják ezt, hogy ne okozzanak a másiknak fájdalmat. De valójában ők is tudják, hogy ez ezerszer jobban fáj. És aki valójában szeret, nem ezt az eszközt választja.
Tudod az ilyen embert már nem érdemes észhez téríteni. Nem éri meg. És nem is lenne értelme. Szerintem.
Felejteni nem fogod, de az érzéseid iránta át fognak alakulni. Ez csak idő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!