Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromat hogy szólítsam a szerelmem helyett?
-világosan leírja a kérdező " A páromat hogy szólítsam a szerelmem helyett? "
-jön a válasz : " Mi szerelmem-nek szólítjuk egymást valamiért így jön... de ez már annyira megragadt nálunk, hogy ha valamiért dühösek vagyunk vagy kérdőre vonjuk a másikat akkor is így mondjuk: "na de szerelmem!!!" tehát ez már nem a különleges kategória "
13-as! jó hogy kiragadtál egy részt a válaszomból!amit amúgy direkt azért írtam le hogy bárhogy szólítod a másikat ha egy idő után átmegy hétköznapjainkba akkor hívhatod akárhogy már nem lesz különleges mi pont a szerelmemmel vagyunk így!
jah és mást is írtam! de biztos túl hosszú volt hogy elolvasd!
esküszöm nem értem az ilyen kérdéseket. most ha azt írja itt vki h szólítsd gennyes kis takonykámnak (mert ők 10 éve boldogok és így szólítják egymást), akkor holnaptól Te is így fogod?
Elvileg van agyad, szíved, használd őket.
A költőnő megmondja a tutit mindig...de uncsi már. Mond, te ide szulettel ? Akárhány kérdést megnyitok ,a válaszod mindenhol ott van.
Mondjuk tőlem elférsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!