Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A páromat hogy szólítsam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromat hogy szólítsam a szerelmem helyett?

Figyelt kérdés
Amitől tudja, hogy különleges nekem, de mégsem mondom, hogy szerelmem.
2015. jún. 4. 06:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én kedvesnek szólítom mindenhol, ő simán Julcsinak hív. Szoktuk egymást nénizni, bácsizni. Egymás közt hív csiperkémnek, picinyemnek, kis lamantinomnak.
2015. jún. 4. 08:36
 12/22 anonim válasza:
Életem rózsabokrának egyetlen virága.
2015. jún. 4. 08:42
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

-világosan leírja a kérdező " A páromat hogy szólítsam a szerelmem helyett? "

-jön a válasz : " Mi szerelmem-nek szólítjuk egymást valamiért így jön... de ez már annyira megragadt nálunk, hogy ha valamiért dühösek vagyunk vagy kérdőre vonjuk a másikat akkor is így mondjuk: "na de szerelmem!!!" tehát ez már nem a különleges kategória "

2015. jún. 4. 08:55
 14/22 anonim ***** válasza:

13-as! jó hogy kiragadtál egy részt a válaszomból!amit amúgy direkt azért írtam le hogy bárhogy szólítod a másikat ha egy idő után átmegy hétköznapjainkba akkor hívhatod akárhogy már nem lesz különleges mi pont a szerelmemmel vagyunk így!

jah és mást is írtam! de biztos túl hosszú volt hogy elolvasd!

2015. jún. 4. 09:03
 15/22 anonim ***** válasza:
Nálam eddig az ilyen becézgetések kimerülnek annyiban, hogy a neve mögé oda mondtam, egy M betűt.
2015. jún. 4. 09:11
 16/22 Költőnő? ***** válasza:

esküszöm nem értem az ilyen kérdéseket. most ha azt írja itt vki h szólítsd gennyes kis takonykámnak (mert ők 10 éve boldogok és így szólítják egymást), akkor holnaptól Te is így fogod?

Elvileg van agyad, szíved, használd őket.

2015. jún. 4. 09:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Apjok! Vagy Anyjok! Attól függ ki kérdezi.
2015. jún. 4. 09:52
 18/22 anonim ***** válasza:

A költőnő megmondja a tutit mindig...de uncsi már. Mond, te ide szulettel ? Akárhány kérdést megnyitok ,a válaszod mindenhol ott van.

Mondjuk tőlem elférsz..

2015. jún. 4. 09:58
 19/22 Költőnő? ***** válasza:
ennek roppantul örülök. Igazán kedves tőled. Ne haragudja ha untattalak. Majd igyekszem izgalmasabb személyiség lenni.
2015. jún. 4. 10:18
 20/22 anonim ***** válasza:
Legyen tánc!
2015. jún. 4. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!